7 Μαρ 2011

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Ρόδος. Συνελήφθη xθες (6-3-11) από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου ένας 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα μαζί με δύο ομοεθνείς του μετέβη σε κατάστημα στο Φαληράκι Ρόδου, που ανήκει σε δύο Έλληνες, ενός 55χρονου και ενός 28χρονου, όπου αποπειράθηκε να εξαναγκάσει με τη βία προκαλώντας μάλιστα και σωματικές βλάβες στους δύο ιδιοκτήτες της επιχείρησης και με τη απειλή όπλου να τους αποσπάσει 200 ευρώ για να τους προσφέρει "προστασία".
Από τη διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι, ο συλληφθείς Αλβανός, από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2010 έως και το Φεβρουάριο του 2011, μετέβη πέντε φορές συνολικά μαζί με άλλους 3 έως 5 άγνωστους συνεργούς του και σε άλλο κατάστημα στο Φαληράκι Ρόδου και εξανάγκασε έναν 56χρονο ιδιοκτήτη με την απειλή βίας και την απειλή καταστροφής της επιχείρησης του, να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ καθώς και τη δωρεά κατανάλωση ποτών από αυτόν και τους συνεργούς - παρέα του σε όλες τις επισκέψεις τους.
Πέραν όλων αυτών, ο συλληφθείς - δράστης τελεί υπό περιοριστικούς όρους γιο παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.
Οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του blog οι Αλβανοί επιτέθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής σε ιδιοκτήτες bar στο Φαληράκι και όταν οι ιδιοκτήτες κατέφυγαν σε διπλανό μπαρ για να προστατευτούν τους ακολούθησαν μέχρι εκεί οι Αλβανοί. Για κακή τους τύχη στο μπαρ βρισκόταν πολλά άτομα από τις Καλυθιές που διασκέδαζαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Αλβανοί αντί να πουλήσουν τσαμπουκά εκ νέου να φύγουν κυνηγημένοι αφού δέχθηκαν κλωτσιές και μπουνιές ενώ λίγο αργότερα έγινε η σύλληψη από την αστυνομία. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι αναζητούνται οι δύο συνεργοί των επεισοδίων και πολλοί φοβούνται πιθανή επανεμφάνισή τους για αντεκδίκηση.

ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ



ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ


ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...