15 Δεκ 2022

"ΑΓΚΑΘΙ" ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΑΤΡΙΔΗΣ

Ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας του Δήμου Ρόδου κ. Νίκος Καραμαρίτης με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό realvoice 99.5 επιτέθηκε στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και πρώην Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Γιάννη Ιατρίδη με αφορμή τις πληροφορίες ότι θα είναι αντίπαλος του Δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα realvoice995.gr:
"Την φημολογούμενη υποψηφιότητα του Γιάννη Ιατρίδη στον Δήμο της Ρόδου σχολίασε στο Πρωινό Xpress του Real Voice 99,5 με την Ρένα Παυλάκη,  o Αντιδήμαρχος Νίκος Καραμαρίτης.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «ακούω ότι ο Γιάννης Ιατρίδης θέλει να κατέβη υποψήφιος δήμαρχος. Δικαίωμά του, αλλά  δεν μπορείς να είσαι δήμαρχος, να κατεβαίνεις σύμβουλος, να γίνεσαι αντιδήμαρχος και μετά να ξαναπηγαίνεις για δήμαρχος, όπου φυσάει ο αέρας».
Ο κ. Καραμαρίτης είπε ακόμη ότι ο Γιάννης Ιατρίδης θα πρέπει να σκεφτεί και την κόρη του, Μίκα Ιατρίδη,  που είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος που έχει δώσει την στήριξή του στον σημερινό δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη.
Σε κάθε περίπτωση, κατέληξε ο Νίκος Καραμαρίτης, ο Γιάννης Ιατρίδης έδωσε ό,τι είχε να δώσει στην τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία χρειάζεται φρέσκα πρόσωπα σε ηγετικές θέσεις".

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης στη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη: 

Είναι δεδομένο ότι ο Γιάννης Ιατρίδης αποτελεί αγκάθι για τη Δημοτική Αρχή καθώς γνωρίζουν ότι διατηρεί δυνάμεις στην κοινωνία της Ρόδου και μπορεί να διαμορφώσει καταστάσεις κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Αυτό που δεν μπορούν να εξηγήσουν τα στελέχη της Δημοτικής αρχής είναι γιατί μέχρι πριν δύο χρόνια ο Ιατρίδης ήταν χρήσιμος για το νησί και τώρα θεωρούν ότι δεν μπορεί πλέον να προσφέρει. Και είναι οξύμωρο από τη μία να γίνονται συνεχόμενες επιθέσεις στο πρόσωπο του Γιάννη Ιατρίδη και από την άλλη να γίνεται επικοινωνιακή πολιτική με την εκμετάλλευση έργων που δημιουργήθηκαν επί Δημαρχίας του στο δήμο Καλλιθέας όπως το Κλειστό Γυμναστήριο Φαληρακίου και οι Πηγές Καλλιθέας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του blog ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Καμπουράκης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με προβεβλημένα πρόσωπα των Καλυθιών που, σχεδόν, έχουν συμφωνήσει να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών. Ο κ. Καμπουράκης αναζητεί τα πρόσωπα που θα καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε στη δημοτική ενότητα Καλλιθέας μετά την αποχώρηση από την παράταξή του των ισχυρών στελεχών Γιάννη Ιατρίδη και Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου. 


ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΥΘΙΩΝ


Για άλλη μία χρονιά η Φιλαρμονική Καλυθιών αντιπροσωπεύει επάξια τον τόπο μας και αποδεικνύει ότι στις Καλυθιές υπάρχει σημαντική μουσική παράδοση.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο μαέστρος Γιώργος Μαλωίνας και οι μουσικοί συμμετείχαν σε εορταστικές εκδηλώσεις στο Νηπιαγωγείο Ιαλυσού κερδίζοντας θερμό χειροκρότημα. Οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες μάγεψαν μικρούς και μεγάλους στη γιορτή του νηπιαγωγείου Ιαλυσού. 
Το Σάββατο η Φιλάρμονική Καλυθιών θα ταξιδέψει στην Σύμη, προσκεκλημένη του οικείου Δήμου, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για το άναμμα του Χριστουγενιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Γυαλού.
Με ελάχιστη στήριξη από τον κεντρικό Δήμο Ρόδου και λίγες χορηγίες από επιχειρηματίες της περιοχής μας ο Γιώργος Μαλωίνας διατηρεί ενεργή τη Φιλαρμονική Καλυθιών και προσφέρει κάθε χρόνο σημαντικό πολιτιστικό έργο με δωρεάν μαθήματα μουσικής σε μικρά παιδιά. 
Η Φιλαρμονική Καλυθιών εξάγει τον μουσικό πολιτισμό του τόπου μας και αποτελεί το φωτεινό αστέρι που πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να διατηρηθεί λαμπερό. 



Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...