15 Αυγ 2009

ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ



Εντυπωσιάζουν σε κάθε εμφάνισή τους τα παιδιά της Φιλαρμονικής υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Γιώργο Μαλωϊνα.
Μετά τις εμφανίσεις σε Φαληράκι (φώτο) και Ιαλυσό (φώτο) ακολουθούν νέες στην περιοχή μας και πρέπει όλοι να είμαστε εκεί να χειροκροτήσουμε και να δηλώσουμε την ηθική συμπαράσταση. Το χειροκρότημα είναι αυτό που έχουν ανάγκη. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα είναι εκπληκτικό με πολλά γνωστά ελληνικά τραγούδια.
Τη παραμονή της Παναγιάς λιτάνευσε την εικόνα της Παναγιάς στη Σάλακο.Οι κάτοικοι ενθουσιάστηκαν ,και φιλοξένησαν αψογα τη φιλαρμονική.
Την Κυριακή 16 Αυγούστου υπάρχει εμφάνιση στην πλατεία Καλυθιών (ώρα 9.00 μ.μ.) και θα ακολουθήσουν η Ψίνθος (22 Αυγούστου) και οι Πηγές Καλλιθέας (29 Αυγούστου).
Η φιλαρμονική μας θα ταξιδέψει στη Νίσυρο στις 5 Σεπτεμβρίου, ενώ στις 31 Αυγούστου θα συμμετάσχει σε συναυλία στο κινηματοθέατρο ΡΟΔΩΝ.
Και φυσικά όπως κάθε χρόνο θα συνοδεύσει την εικόνα της Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο πανηγύρι του χωριού μας στις 13 Αυγούστου.

ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ




Η Παναγία που προστατεύει το χωριό μας. Η Παναγία η Ελεούσα η Καλλιθενή όπως γράφει εικόνα στο μοναστήρι του στρατοπέδου.
Μεγάλη η Χάρη Της!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...