1 Οκτ 2009

ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΤΣΑΪΡΙ



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΑΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΑ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΣΑΪΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Αγαπητέ Τάσο το έκτακτο θεμα προς τη δημαρχιακή συζητήθηκε και η άποψη της πλειοψηφίας, όπως εκφράστηκε από το κ Ρηνιού, ήταν επειδή δεν ήταν ενήμερος ο πρόεδρος πρέπει το θέμα να αναβληθεί για επόμενη συνεδρίαση.
Βλέπεις ότι επιβεβαιώνονται 100% οι απόψεις που εκφράσαμε στην πρόσφατη ανακοίνωση μας και ότι τελικά οι χαρακτηρισμοί για τους διοικούντες είναι ήπιοι.
Στη περίπτωση της παραχώρησης του ακινήτου στον κ Χρυσοχοϊδη μάλλον ταιριάζουν καλύτερα σκληροτερες εκφράσεις οπως, "κλ...", "κο... απατ...", "εταιρεία εκβ...", "καμ... της πολιτικής ζωής" κλπ
Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα γράψεις, σημειώνοντας παράλληλα για όποιον θίγεται ότι μπορεί ,όποτε θέλει να μας μηνύσει .θα ήταν χαρά μας να μας σύρουν στα δικαστήρια για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση .
ΥΓ Επειδή γνωρίζω τι «μαϊμ...» είναι γι αυτό στην αίτηση σημείωνα ότι είναι ανάγκη να μεταβούμε στο ακίνητο τώρα.

Αίτηση προς
Δημαρχιακή Επιτροπή για έκτακτο θεμα και λήψη απόφασης

Θέμα
Κατάληψη ακινήτου εκτάσεως περίπου 35.000 τμ από ιδιώτη-ενέργειες για αποβολή του

Επειδή εδώ και τρεις μήνες περίπου σε ακίνητο του δήμου στη περιοχή Τσαΐρι από τον κ Χρυσοχοϊδη εκτελούνται εργασίες κατασκευής γηπέδων ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα έχουν πραγματοποιηθεί εκσκαφές, επιχώσεις, διαστρώσεις, σκυροδετήσεις, γεώτρηση … εργασίες δηλαδή υψηλού κόστους που δηλώνουν ότι ο καταληψίας έχει εγκατασταθεί ως να είναι δικό του, σας καλούμε να πάρουμε απόφαση τέτοια που να εξουσιοδοτεί το δικηγόρο του Δήμου να καταθέσει στα αρμόδια δικαστήρια αγωγή έξωσης του εν λόγο ιδιώτη από το ακίνητο του δήμου αξίας άνω των 1.500.000 ευρώ εντος της εβδομάδας
Να διερευνηθεί με την ανοχή ποιου ο κ Χρυσοχοιδης προχώρησε στην κατάληψη και να ενημερωθεί η περιφέρεια για τις προβλεπόμενες κυρώσεις .
Σας καταθέτω συνημμένα φωτογραφίες από την σημερινή κατάσταση του οικοπέδου με φωτογραφίες που ληφθηκαν στις 25-9-09 και σας καλώ να μεταβούμε στο εν λόγο ακίνητο, τωρα, με τεχνικούς του δήμου για να διαπιστώσουμε από κοντά το μέγεθος της κατάληψης.

Το blog δεν υιοθετεί τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί στην επιστολή του ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Αναστασάς και γι΄αυτό δεν τις δημοσιεύει ολοκληρωμένες.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...