30 Ιουλ 2008

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣε ρυθμό προπονήσεων μπήκαν και οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλυθιών ενόψει του πρωταθλήματος της Α' τοπικής κατηγορίας που αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου. Ο νέος προπονητής Κώστας Καμπουρής σε συνεργασία με τον Κώστα Δημητριάδη σχεδίασαν την ομάδα που θα έχει ως κορμό τους νέους που πέρσι αναδείχθηκαν κυπέλλουχοι Δωδεκανήσου. Το έργο του Απόλλωνα φέτος θα είναι πολύ δύσκολο, σε μία μεταβατική διοικητικά και αγωνιστικά χρονιά και θα πρέπει όλοι μας να βρεθούμε στις εξέδρες για ηθική και υλική συμπαράσταση

Υ.Γ. Ο προπονητής ψάχνει ένας "εύσωμο", έμπειρο με καλή τεχνική και εξυπνάδα για το χώρο του κέντρου.
Τις λες "αρχηγέ" επιστρέφεις από τα ξένα;


Υ.Γ 1. Οσοι παρακολουθείται το blog πρέπει να μάθετε ότι η προσπάθεια ξεκίνησε πριν πολλούς μήνες εξαιτίας του "αρχηγού". Αυτόν είχα στο μυαλό μου θέλοντας να μεταφέρω και στους Καλυθενούς του εξωτερικού όσα συμβαίνουν εδώ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ερμή Καλυθιών ανακοινώνει επίσημα την επίτευξη συμφωνίας με την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για την ένταξη των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου στο πρόγραμμα ανάπτυξης football prints της PAOK ACADEMY.
Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Ερμή, με την παραπάνω συμφωνία είναι καταρχήν η αλλαγή του επιπέδου της οργάνωσης των τμημάτων υποδομών του Συλλόγου.
Με το κατάλληλο τεχνικό τίμ, τις καλύτερες συνθήκες λειτουργίας και τις άριστες εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου των Καλυθιών η Διοίκηση ελπίζει να προσδώσει στα παιδιά τη σωστή ποδοσφαιρική παιδεία από τη μία μεριά και την επιμόρφωση και διαμόρφωση άριστου χαρακτήρα από την άλλη.
Σε όλα αυτά η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. θα σταθεί δίπλα μας σε αγωνιστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο.
Η συνεργασία αυτή επιτεύχθηκε έπειτα από πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη Διοίκηση και αφού οι επιτελείς της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. εκτίμησαν τη συνέπειά μας και την επιμονή μας για την πρόοδο της ακαδημίας μας αποφάσισαν να προχωρήσουν στη συμφωνία αυτή.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι είμαστε η πρώτη ομάδα που βρίσκεται εκτός γεωγραφικών κριτηρίων της βορείου Ελλάδος, με την οποία συνεργάζεται η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής το πρόγραμμα μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει:
Πιστή εφαρμογή του προγράμματος προπόνησης της PAOK ACADEMY.
Διοργάνωση τοπικών τουρνουά και παράλληλων εκδηλώσεων με την συμμετοχή στελεχών ή ( εάν είναι εφικτό ) και με άλλες ομάδες της PAOK ACADEMY.
Διοργάνωση ποδοσφαιρικών CAMPS επιλογών.
Δημιουργία και διαρκή ενημέρωση κοινής βάσης δεδομένων των αθλητών.
Τη διαχείρηση και αξιοποίηση των ταλέντων σύμφωνα με την αξιολόγηση των υπευθύνων του Π.Α.Ο.Κ.
Συμμετοχή των επιλεχθέντων ποδοσφαιριστών στα τουρνουά που θα καθορίζονται από την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.
Πιστή εφαρμογή του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας της PAOK ACADEMY.
Εφαρμογή γενικής και αγωνιστικής φιλοσοφίας με έμφαση πάντα στο διάλογο και τη συνεργασία με όλους τους φορείς ( Ε.Π.Σ.Δ. – Σ.Δ.Π.Δ. – Ακαδημίες των άλλων ομάδων του νησιού κ.λ.π.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλη η οικογένεια του Ερμή Καλυθιών πιστεύουμε ότι με τη συμφωνία αυτή ανοίγονται νέοι δρόμοι για την ακαδημία του Ερμή Καλυθιών και των υπολοίπων ομάδων του νησιού και του Νομού γενικότερα.

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει συνεργασία και συμμετοχή στα τουρνουά και στα CAMPS που θα διοργανώνει η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. με την ομάδα μας από όλους τους φορείς του νησιού ( Ε.Π.Σ.Δ. – Σ.Δ.Π.Δ. – Ακαδημίες των άλλων ομάδων του νησιού κ.λ.π. ).
Στην ακαδημία μπορούν να εγγραφούν όλα τα παιδιά ηλικίας από έξι ετών και άνω ανεξαρτήτως καταγωγής, τόπου κατοικίας και εθνικότητας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε Δημόσια την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τα μέλη της Διοίκησης των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κ.κ. Μιχαηλίδη Γεώργιο, Φαρδαλή Γεώργιο και Ηλιάδη Ηλία και ιδιαίτερα τον τεχνικό υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. κ. Ελευθεριάδη Θεόδωρο για τη συμβολή τους στην επίτευξη της συμφωνίας αυτής.
Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6932231810 κ. Αργύρα Αντώνιο, 6949448991 κ. Καζέλλη Σάββα και 6944361464 κ. Κωστάκη Ελευθέριο.

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ


Σήμερα, με λίγες φωτογραφίες, θα σας αποδείξω γιατί δεν βάζουμε μυαλό, και γιατί είναι θέμα χρόνου να ξανακαούμε στις Καλυθιές, αλλά και να δημιουργήσουμε ανυπολόγιστη κατασροφή στο πανέμορφο δάσος μας στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.


Χθες πήρα τη φωτογραφική μου μηχανή και πήγα μια βόλτα μέχρι τον Αϊ Γιάννη. Πευκοβελόνες παντού, ξερά χόρτα δίπλα στο δρόμο και ειδικά γύρω από τις αποθήκες στη Φράγκα. Θα καούνε και μετά θα ψάχνουν δικαιολογίες.


Η τελευταία φωτιά απέδειξε ότι τα ποτάμια και τα ρυάκια πρέπει να είναι καθαρά για να αποτελούν φυσικό εμπόδιο στην επέκταση της. Οποιος δει το ποταμάκι μεταξύ του Αϊ Μηνά και της Φράγκας (εκεί που πήρε φωτιά πέρσι και επεκτάθηκε απέναντι) δεν έχει καθαριστεί. Τι να πω ρε παιδί μου. Ενδιαφέρεται κανείς πραγματικά ή όλοι είναι λόγια βαρύγδουπα. Δήμαρχε, δες τις φωτογραφίες και στείλε συνεργεία. Πρέπει να καθαριστούν όλες οι κοίτες των ποταμών για να μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε όταν μπει κάποια φωτιά.


Και να φανταστεί κανείς ότι έφτασε ο Αύγουστος. Ο καθαρισμός έπρεπε να έχει γίνει τον Μάιο. Ο Θεός να μας φυλάει από τους έχοντες την ευθύνη που, οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι είναι πολύ καλοί στα λόγια

Η ΖΩΗ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

Οπως σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έτσι και στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις Καλυθιές, το βράδυ της Τρίτης, ξαναγιορτάστη...