12 Φεβ 2013

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Το "εκρηκτικό" ξεκίνημά του εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλων και νίκησε σήμερα στις Καλυθιές 2-1 την ουραγό ΑΕ Κω σε εξ αναβολής παιχνίδι για την Α' κατηγορία Δωδεκανήσου. Με τη νίκη αυτή ο Απόλλων αναρριχήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με τον Κλεάνθη.
Τα γκολ του Απόλλωνα πέτυχαν στο 9' ο Δημήτρης Στάθης και στο 11' ο Λευτέρης Μαυρομούστακος.
Η ομάδα της ΑΕ Κω που απείλησε στην επανάληψη σκόραρε στο 71'.
Ο Απόλλων ξεκίνησε με τέσσερις μικρούς στην ενδεκάδα, τον τερματοφύλακα Κώστα Παπαγεωργίου και τους μέσους Νίκο Κιόττο, Δημήτρη Τσαλίκη και Τίμο Σαββούλη. Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με έξι παίκτες από την εφηβική ομάδα αφού ως αλλαγή ο Κώστας Καμπούρης χρησιμοποίησε και τους Στέργο Μανιά και Διαμαντή Μιχαλά.
Η σύνθεση:
Απόλλων Καλυθιών: Παπαγεωργίου, Κίτσος, Στάθης (64' Ορφανός), Συμεωνίδης, Κυριαζής (50′ Μανιάς), Μουτσοντέμι, Μαυρομούστακος (69′ Μιχαλάς), Μοσχηδιού, Κιόττου, Τσαλίκης, Σαββούλης.
* Το Σάββατο ο Απόλλων θ' αγωνιστεί στα Μαριτσά κόντρα στον τοπικό Ηρακλή. Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός κυπέλλου Δωδεκανήσου Ιάλυσος-Απόλλων.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...