9 Φεβ 2013

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ





Με δραματικό τρόπο ο Απόλλων νίκησε σήμερα 2-1 τον Ορφέα και δεν επέτρεψε να ξεκινήσουν συζητήσεις και... ψίθυροι για το αποτέλεσμα αφού η ομάδα της Ρόδου ήθελε να... περάσει με νίκη από τις Καλυθιές.
Το παιχνίδι διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη βροχή που προηγήθηκε ενώ ο Απόλλων αγωνίστηκε χωρίς το βασικό του όπλο τον Γιάννη Αρχοντούλη που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού. Στην εξέδρα έμεινε και ο τραυματίας Γιώργος Κυριαζής.
 Θετική παρουσία είχαν οι νεαροί Νίκος Κιόττος και Τίμος Σαββούλης που μονιμοποιούνται στη βασική ενδεκάδα ενώ στο τέλος αγωνίστηκε και ο μικρός Δημήτρης Τσαλίκης.
Ο Απόλλων την Τρίτη θα υποδεχθεί στις Καλυθιές την ΑΕ Κως και με νίκη θα αναρριχηθεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
ΚΕΙΜΕΝΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ WWW.NEWS12.GR

Χάρις σε ένα γκολ του Μουτσοντέμι στο 92’, ο Απόλλων Καλυθιών νίκησε τον Ορφέα (και τη … λάσπη) με 2 – 1. Οι «κόκκινοι» έφθασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός πολύτιμου βαθμού μέσα στις Καλυθιές όμως λύγισαν στο τέλος. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα δυνατό παιχνίδι μέσα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Ορφέα αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και δύναμη και έκαναν πραγματικά μια ηρωϊκή προσπάθεια απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα. Ο Απόλλωνας έχοντας ορισμένους ποιοτικούς παίκτες μπόρεσε να κάνει τελικά τη διαφορά και έστω και στο τέλος να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.Στο 12’ ο Νίκας έκανε σουτ, ο Χατζηνικόλας έκανε λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας με αποτέλεσμα να αποκρούσει ασθενώς και ο Γκρέμσι που καιροφυλαχτούσε με κεφαλιά έκανε τα ο 0 – 1.
Στο 34’ ο Μαυρομούστακος κατάφερε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1.Στο 92’ ο Μουτσοντέμι πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και πλάγια αριστερά και με σέντρα σουτ αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Μαυρουδή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 2 – 1.Στο 48’ ο Τσίττα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Μαυρομούστακος έκανε σουτ συγχρόνως με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Λάζαρο Δουλγέρη. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει όμως ο «άρχων» της αναμέτρησης υποστήριξε ότι πρόλαβα να σφυρίξει οπότε η φάση είναι ως μη γενόμενη.Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Μαυρομούστακος, Κυριαζής, Μουτσοντέμι. Άρεσαν από τον Ορφέα οι Αμπελάς, Ροδίτης και Νίκας.Με λάθη η διαιτησία του Λάζαρου Δουλγέρη (Μιχάλης Ράδος, Σταμάτης Γιακουμάκης). Στο 79’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) για χέρι ο Φυλακούρης όμως οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είχε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη φάση.ΑΠΟΛΛΩΝ: Χατζηνικόλας, Στάθης, Κίτσος, Συμεωνίδης, Φυλακούρης, Μ. Κυριαζής, Μουτσοντέμι, Σταυρής (85’ Τσαλίκης), Σαββούλης, Μαυρομούστακος, Ν. Κιόττου
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Τσίττας, Ζωάννου, Αδάμος (46’ λ.τ. Καργάκος), Μενίκος, Αμπελάς, Ροδίτης, Νίκας, Κιάρρι (85’ Μετάϊ), Τσαγγάρης (89’ Τσιμπούκας), Γκρέμσι

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ο Σύλλογος Οικογενειακών Καταλυμμάτων (Ενοικιαζόμενα Δωμάτια) ενημερώνει ότι την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα  πρέπει να το δηλώσουν στα γραφεία του συλλόγου το αργότερο έως την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου .
Για το ΔΣ
ο πρόεδρος
Παναγιώτης Τοκούζης

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...