9 Αυγ 2008

ΦΑΛΗΡΑΚΙ: ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ!

Πολλές ανακρίβειες που δυσφημούν το Φαληράκι περιέχει το σημερινό άρθρο της espresso που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&catid=1&artid=787449
Το Φαληράκι προσπαθεί να αλλάξει πρόσωπο, αλλά πληρώνει, ακόμη, αμαρτίες του παρελθόντος. Κάποιοι λίγοι επιχειρηματίες που νοιάζονται μόνο για την τσέπη τους εξακολουθούν να κάνουν κακό.
Αλήθεια γι΄αυτά που γράφονται παρακάτω θα αντιδράσει η δημοτική αρχή; Με τα... στριπτιτζάδικα που λειτουργούν στο Φαληράκι τι θα γίνει; Διαβάστε το ρεπορτάζ και σχολιάστε:

Στα βήματα του Λαγανά της Ζακύνθου βαδίζει το Φαληράκι στη Ρόδο! Μπορεί οι συγκρούσεις και τα επεισόδια που απασχόλησαν την ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία χρόνια να ανήκουν πια στο παρελθόν, όμως καθημερινά πληθαίνουν τα κρούσματα νεαρών αλλοδαπών γυναικών που συμμετέχουν σε όργια με πελάτες των νυχτερινών κέντρων της περιοχής, φυσικά με το... αζημίωτο, βγάζοντας έτσι τα έξοδα των διακοπών τους! Πίσω από το... ανθρώπινο τείχος που δημιουργούν οι χιλιάδες νέοι και νέες που διασκεδάζουν στον κεντρικό δρόμο της πόλης, όπου τα μπαρ και τα κέντρα διασκέδασης με τους ήχους της δυνατής μουσικής να μπερδεύονται συνωστίζονται το ένα δίπλα στο άλλο, λειτουργεί ένας «άλλος» κόσμος, αυτός της λαγνείας και της ηδονής.
Με τη «βιτρίνα» του τουρισμού, δεκάδες πανέμορφες κοπέλες κάθε φυλής απ’ όλα τα μέρη του κόσμου βρίσκουν ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές με την ηδονή και μάλιστα με κέρδος! Η προσφορά «εργασίας» είναι τεράστια και κάποιοι από τους καταστηματάρχες υποκύπτουν εύκολα στον πειρασμό να μετατρέψουν τα σκοτεινά βάθη των μαγαζιών τους σε ερωτικές φωλιές, «φιλοξενώντας» τα πρόθυμα κορίτσια που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα!
Με τον τρόπο αυτό, τα κέντρα τους αποσπούν τη μερίδα του λέοντος από τη νυχτερινή διασκέδαση που κρατάει ως το ξημέρωμα όταν οι χιλιάδες επισκέπτες αποσύρονται στα καταλύματά τους χορτασμένοι από αλκοόλ, μουσική και σεξ, για να επιστρέψουν μόλις πέσει πάλι το σκοτάδι!Το «μενού» των οργίων περιλαμβάνει από απλό στριπτίζ και χορό με απλά ερωτικά χάδια, έως ολοκληρωμένες επαφές με έναν ή περισσότερους «πελάτες»!
Το κλου της βραδιάς όμως είναι οι διαγωνισμοί μεταξύ των κοριτσιών που αναλαμβάνουν να προσφέρουν στοματικό έρωτα με χρονομέτρηση (!), με νικήτρια όποια χρειαστεί λιγότερο χρόνο για να ολοκληρώσει το «έργο» της!
Τα ερωτικά «πάρτι» που διαρκούν ατέλειωτες ώρες δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους πιο νομοταγείς καταστηματάρχες στο Φαληράκι, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους για να αντιμετωπίσουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Ετσι, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν καταγγελίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου υποδεικνύοντας τα μαγαζιά που μετατρέπονται σε άντρα οργίων.
Το τμήμα Ηθών της τοπικής Ασφάλειας οργάνωσε πριν από λίγες μέρες εκτεταμένη επιχείρηση στα συγκεκριμένα νυχτερινά κέντρα όπου οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν ως πελάτες που αναζητούσαν ερωτικούς παρτενέρ. Μέσα σε λίγες ώρες, τα αστυνομικά γραφεία γέμισαν πανέμορφες γυναίκες που βρίσκονταν αντιμέτωπες με τις κατηγορίες της πορνείας ή της μαστροπείας!
Σε ένα από τα μπαρ συνελήφθη η μόλις 23 χρόνων Ελληνίδα υπεύθυνη λειτουργίας που «πλάσαρε» σε αστυνομικό μια 31χρονη Αφρικανή για να του προσφέρει τις ερωτικές υπηρεσίες της, έναντι 80 ευρώ, σε «ιδιαίτερο» χώρο του καταστήματος! Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται και η 41χρονη ιδιοκτήτρια του μπαρ που φέρεται ότι γνώριζε όλα όσα συνέβαιναν στις... κουίντες του μαγαζιού.
Σε ένα άλλο νυχτερινό κέντρο, δύο αστυνομικοί που παρίσταναν τους πελάτες δέχτηκαν για αρκετή ώρα τα... χάδια μιας 21χρονης και μιας 24χρονης που χόρευαν ημίγυμνες κολλημένες πάνω τους, προτού τους αποκαλύψουν την ιδιότητά τους! Μαζί με τα δύο κορίτσια συνελήφθησαν άλλες τέσσερις κοπέλες που «εργάζονταν» σε άλλους κρυφούς χώρους του κέντρου. Μία από αυτές ήταν Αφρικανή και οι υπόλοιπες από χώρες της βόρειας Ευρώπης.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 40χρονο Ροδίτη υπεύθυνο λειτουργίας του κέντρου, το οποίο ανήκει σε έναν 48χρονο που έλειπε από το νησί.
Ερωτικές υπηρεσίες με ένα τηλέφωνο!
Στα μπαρ και τα κέντρα στο Φαληράκι πληθαίνουν καθημερινά και τα ροζ επισκεπτήρια με τα μικρά ονόματα γυναικών που προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής και αναγράφουν μόνο έναν αριθμό -συνήθως καρτοκινητού- τηλεφώνου!
Τις τελευταίες μέρες, στα χέρια των αστυνομικών έχουν φτάσει περισσότερα από τριάντα τέτοια «διαφημιστικά», τα οποία ελέγχουν ένα προς ένα.
Μάλιστα, πρώτη συνελήφθη μια 58χρονη αλλοδαπή που έκλεισε ραντεβού με αστυνομικό χωρίς να γνωρίζει την ιδιότητά του, τον οδήγησε σε ξενοδοχείο κι έκπληκτη τον είδε να της βάζει χειροπέδες μόλις παρέλαβε 80 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα!Παρά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις που συνεχίζονται κάθε νύχτα, το Φαληράκι εξακολουθεί να είναι μια ροζ περιοχή αφού όσες κοπέλες και να πέσουν στα χέρια της αστυνομίας, πάντα θα βρεθούν δεκάδες άλλες, έτοιμες να πάρουν τη θέση τους! Και όσο βρίσκουν καταφύγιο στα μπαρ και τα κέντρα που δέχονται να τις φιλοξενούν, τόσο το πρόβλημα θα παραμένει άλυτο.
Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες που δεν θέλουν να συνδέσουν τις επιχειρήσεις τους με τα όργια προσπαθούν να οργανωθούν για να αντιμετωπίσουν το «φαινόμενο Λαγανά» που πλήττει την περιοχή. Μόνοι τους όμως δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ζητούν να γίνει πιο έντονη η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. για να λειτουργήσει αποτρεπτικά. Ωστόσο, το δυναμικό της αστυνομίας δεν επαρκεί κι ενίσχυσή του δεν προβλέπεται...

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...