25 Ιαν 2013

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ




Ο άνθρωπος καταστρέφει και δημιουργεί. Η αν θέλετε δημιουργεί και καταστρέφει.

Στην περιοχή Λούκα το λατομείο λειτουργεί καταστρέφοντας τη φύση και αφήνοντας πίσω του επίπεδα πέτρας χωρίς καμία προοπτική επαναδημιουργίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Στην περιοχή Λιβάδεια άνθρωποι κατασκευάζουν ένα γιγάντιο αθλητικό έργο χωρίς, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα της κοινωνίας, να υπάρχουν προοπτικές σωστής λειτουργίας.

Το φυσικό περιβάλλον, με απόφαση των ανθρώπων μετατρέπεται σε τσιμέντο. Τα δέντρα ξεριζώνονται γιατί δεν είναι πλέον αρεστά στους ανθρώπους.
 
Αυτό τον δρόμο έχουμε διαλέξει, σε αυτόν βαδίζουμε...  

ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!











Σε μία ζεστή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλυθιών έκοψαν τη βασιλόπιτά τους στο φιλόξενο χώρο του κυλικείου των Ακαδημιών που βρίσκεται δίπλα στ' αποδυτήρια της αντρικής ομάδας.
Οι παλαίμαχοι τίμησαν ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον Απόλλωνα πριν από πολλές δεκαετίες, κάποιοι από τους οποίους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και θυμήθηκαν τις δικές τους μονομαχίες στα γήπεδα ενώ κάποιοι εκπροσωπήθηκαν από συγγενικά τους πρόσωπα.
Κύριο θέμα συζήτησης στην εκδήλωση η κλήρωση κυπέλλου και η προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Απόλλωνα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό της 7ης Μαρτίου.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...