24 Οκτ 2009

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ



Με γκολ που πέτυχε ο Μιχάλης Μαχαιρίδης ο Ερμής Καλυθιών έφυγε νικητής από το Παραδείσι με 1-0. Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση η ομάδα μας έπαιξε έξυπνα και ροκάρισε το χρόνο φτάνοντας στην τελική επικράτηση. Η σημερινή νίκη έχει τεράστια σημασία για τον ψυχολογικό τομέα, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό του Ερμή από το κύπελλο.
Στις καθυστερήσεις, σε άδεια εστία, ο Στέργος Νικολός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Η σύνθεση του Ερμή: Καραγιάννης, Κίτσος, Κατσιδώνης, Νικολός, Χατζηγεωργίου, Βασιλόπουλος, Μουτσοντέμι, Μαχαιρίδης (65' Μανέττας), Μαυρομούστακος (90΄ Παπαγεωργίου), Κιάρρι (85' Αττιτής).

ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ


Μία ώρα περισσότερο ύπνο θα απολαύσουμε τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Οκτωβρίου. Η χώρα μας εισέρχεται σε "χειμερινούς ρυθμούς" καθώς αλλάζει η ώρα.
Στις 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω και να δείχνουν 3:00, καθώς λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας.
Η χειμερινή ώρα θα ισχύσει έως τις 28 Μαρτίου του 2010, ημέρα κατά την οποία θα εκκινήσει η νέα θερινή ώρα, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου του 2010.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέτρο της θερινής ώρας εφαρμόζεται με την κοινοτική οδηγία σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στόχος της αλλαγής της ώρας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, μιας και συνολικά κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι το φυσικό φως.

ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ


Η τρίτη αγωνιστική δεν ήταν φαρμακερή για τοπν Απόλλωνα που στραβοπάτησε στην έδρα του παραχωρόντας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Ασπίδα Απολακκιάς. Η ομάδα μας δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της και είναι χαρακτηριστικό ότι αύξησε την πίεσή της μόνο στο τελευταίο 10λεπτο όταν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Βασίλη Βιτσέντζου. Η Απολακκιά προηγήθηκε με τον Μικκιού (στο 27' με σουτ) ωστόσο στη συνέχεια οι Καλυθενοί ανέβασαν στροφές και έφθασαν στην ισοφάριση στο 42' με τον Λαζαρίδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε έναν αναβρασμό στην μεγάλη περιοχή. Στην επανάληψη ο Απόλλων ήταν νωθρός με πολλά λάθη και λίγες παρουσίες στην αντίπαλη περιοχή. Η προσπάθεια των τελευταίων 10' δεν έφερε αποτέλεσμα. Οι συνθέσεις των ομάδων: ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Κούτρης, Μοσχιδιού, Β. Βιτσένζτος, Κόκα (75' Μαχαιρίδης), Χατζηδημητρίου, Τσοπάναγλου, Στ. Κυριαζής, Κοσμάς (40' Σαββούλης), Μπρισνόβαλης (55' Βαγγέλης Ηλίας), Λαζαρίδης, Κισσανάκης ΑΣΠΙΔΑ: Μάλτας, Τσιβρινής (88' Καραγιάννης), Νάκας, Λάτος, Καννάκης, Παπαστεργής (60' Ορμενάϊ), Ράπι, Διαμαντής (73' Μελεούνης), Μικκιού, Σουλούνης, Χρυσόπουλος

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...