4 Δεκ 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΟ BLOG


Προς : κ. Κώστα Αναστάσιο                            

Θέμα: Απάντηση σε δημοσίευμα.
Σχετ  :

      Κύριε Τάσο,
       Το δημοσίευμά σας στο www.kalithies.blogspot.gr με τίτλο ( Δεν υπάρχει ο Απόλλων εκτός έδρας) μας έκανε αναρωτιόμαστε σε τι εξυπηρετεί και πού αποσκοπεί ένα τέτοιο δημοσίευμα τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο μετά τις αλλαγές που έγιναν ( προπονητή, οργανωτικά κ..λ.π.). Ποτέ κ. Τάσο δεν επικαλεστήκαμε τις απουσίες ποδοσφαιριστών ως δικαιολογία για τις ήττες και η χρησιμοποίηση ταλέντων 15 και 16 χρονών μας κάνει να υπερηφανευόμαστε και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα μας και δεν το θεωρούμε μειονέκτημα. Μακάρι να είχαμε περισσότερα παιδιά να χρησιμοποιούσαμε αλλά αυτό θα γίνει σίγουρα τα αμέσως επόμενα χρόνια με την πολύ  καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα των υποδομών και της ακαδημίας του Συλλόγου μας τα τελευταία έξι χρόνια.
       Με αφορμή λοιπόν το δημοσίευμα αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας μας για πράγματα που ίσως δεν γνωρίζει.
       Από την αρχή της τρέχουσας περιόδου ο σχεδιασμός της ομάδας έγινε αφού λάβαμε υπ’ όψιν τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε και γνωρίζοντας ότι τα έσοδα θα ήταν περιορισμένα και δεν θα  μπορούσαμε να ξοδέψουμε υπέρογκα ποσά αλλά και την επιθυμία της πλειοψηφίας του φίλαθλου κόσμου που ήθελε να βλέπει στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές που κατάγονται από το χωριό μας.
      Στα αγωνιστικά ο στόχος που τέθηκε από την αρχή της περιόδου ήταν η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία με όσο γίνεται καλύτερη πορεία, το κύπελλο και αν μπορέσουμε σιγά – σιγά να αναδεικνύουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας και στα Διοικητικά στόχος ήταν, είναι και θα είναι για όσο χρόνο χρειαστεί η οικονομική εξυγίανση του Συλλόγου μας.
       Φέτος ήταν η πρώτη φορά στη διάρκεια της θητείας μας που αποφασίσαμε να στηριχθούμε στα δικά μας πόδια και στα ποσά που μπορούμε να μαζέψουμε  και να μην στηριχθούμε ξανά σε ανεκπλήρωτες υποσχέσεις εξωδιοικητικών όπως π.χ. αν φέρετε αυτόν τον ποδοσφαιριστή εγώ θα δώσω τόσα κ.λ.π.
       Ασφαλώς και κάναμε λάθη τα οποία αναγνωρίζουμε  και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε αλλά αυτό γίνεται μέσω μιας εποικοδομητικής συζήτησης και όχι μέσω δημοσιευμάτων.  
       Στο υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο δεν υπάρχει κανένας που να του αρέσει η ήττα  αλλά τα τεράστια  προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και κυρίως τα οικονομικά δεν μας αφήνουν μεγάλα περιθώρια για κάτι καλύτερο.
  Εάν υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι  μπορούν να φέρουν την ομάδα από τώρα εκεί που τη θέλουμε όλοι μας  είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν να αναλάβουν την ομάδα και εμείς θα τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
       Πρέπει όλοι να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε ότι η  ομάδα μας για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει ξανά θέλει τεράστια υπομονή, πολλή δουλειά και μεγάλη στήριξη από τον φίλαθλο κόσμο της. Χωρίς αυτά η ομάδα θα βαδίσει σίγουρα σε πιο χαμηλά μονοπάτια
       Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε συζήτηση  με τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου μας. 
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΖΕΛΛΗΣ  ΣΑΒΒΑΣ

* Το μεσημέρι της Πέμπτης (1.30 μ.μ.) ο Απόλλων θα υποδεχθεί στο γήπεδο Καλυθιών τον ισχυρό Αντίμαχο Κω για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' Δωδεκανήσου.
*  Τα γραφεία του συλλόγου είναι ανοιχτά για το κοινό Δευτέρα – Τετάρτη –Παρασκευή από τις 16.00 έως και τις 17.30

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...