1 Μαΐ 2012

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΙ








Πάρα πολύς κόσμος βρέθηκε και φέτος στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Καλυθιών για να γλεντήσει την αργία της Πρωτομαγιάς. Για τους Ελληνες Πρωτομαγιά σημαίνει γλέντι, φαϊ και χορός αντί διαδηλώσεις για τα εργατικά δικαιώματα.
Τα μέλη του Απόλλωνα και της Τερψιχόρης δούλεψαν σκληρά για να φέρουν εις πέρας την εκδήλωση ενώ τον καλύτερό της εαυτό έδωσε και η ορχήστρα του Νίκου Καλλιγά. Το γλέντι ξεκίνησε το μεσημέρι και συνεχίστηκε μέχρι αργά το απόγευμα. Ο κόσμος βρισκόταν τόσο στα τσιμεντέντια τραπέζια της πίστας, όσο και στα επίπεδα κάτω από το μοναστήρι αλλά και στις αλάνες πριν και μετά την τεχνητή λιμνούλα.

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΔΗ

Με εισαγγελική απόφαση τέθηκε στο αρχείο ως αβάσιη η υπόθεση της καταγγελίας για την πρόσληψη της Μίκας Ιατρίδη στην τέως κοινότητα Καλυθιών και τη μετέπειτα μονιμοποίησή της στον δήμο Καλλιθέας.
Οπως αποφάσισαν οι δικαστές δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία αφού σύμφωνα με τη νομοθεσία στις συμβάσεις έργου δεν προβλέπεται φυσική παρουσία στον χώρο εργασίας.
Επίσης δεν υπάρχουν εντάλματα πληρωμής της Ιατρίδη μέχρι το 2002 ενώ δόθηκαν έγγραφες βεβαιώσεις πως δεν εισέπραττε μισθό. Τέλος μετά από αυτοψία διαπιστώθηκε πως τα έγγραφα της πρόσληψής της καταστράφηκαν σε πλημμύρα που προκλήθηκε από σπάσιμο σωλήνα νερού τον Ιούλιο του 2010 σε αποθήκη του δήμου Καλλιθέας.
Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές η υποψήφια βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Ελληνες ξεμπερδεύει με την υπόθεση της πρόσληψής της και απομένει να φανεί στην κάλπη εάν πείστηκαν και οι πολίτες, ειδικά εδώ στις Καλυθιές, αφού μέχρι που είδαν το φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες Αναστασά κανείς δεν γνώριζε πως η Ιατρίδη είχε προσληφθεί από το δήμο Καλλιθέας πριν πάρει μετάταξη στο δήμο Ιαλυσού.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...