30 Ιαν 2012

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ


ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ
      Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές  και οι ποδοσφαιριστές  του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών, στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του κ. Πολυχρόνη Σταύρου, πρώην Πρόεδρο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών και πατέρα του νύν Προέδρου του Συλλόγου μας Σάκη Πολυχρόνη και του ποδοσφαιριστή μας Μάκη Πολυχρόνη, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους ίδιους  και στις οικογένειές τους για τον χαμό του πατέρα τους.

Το  Διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών, σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα:
Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και η ομάδα μας στην νεκρώσιμη ακολουθία.
Την αναστολή των προπονήσεων όλων των τμημάτων του Συλλόγου για την Δευτέρα 30.01.2012. 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

       «Ο σύλλογος των παλαιμάχων του Απόλλων Καλυθιών εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας Σταύρου Πολυχρόνη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.»

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

 Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών, στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του Πολυχρόνη Σταύρου, διατελέσαντος Πρόεδρου της Κοινότητας Καλυθιών, συνήλθε σήμερα Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου του 2012, και ώρα 9.30΄, σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:
1. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα,
2. Να παρακολουθήσει σύσσωμο τη νεκρώσιμη ακολουθία,
3. Να δώσει το όνομα του σε οδό της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών,
4. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του,
5. Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.


Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ







Στις 27-1-2012, ημέρα Παρασκευή, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καλυθιών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για του μαθητές και για το Σύλλογο των Διδασκόντων.
Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος πατήρ Γαβριήλ Γιατρού.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φώτης Κωνσταντίνος μίλησε στα παιδιά και τους ευχήθηκε καλή χρονιά, δημιουργική και με επιτυχίες σε όλους τους τομείς.
Από το Σύλλογο των Καθηγητών μίλησε στα παιδιά ο Διευθυντής του σχολείου κ.Ντανάς Αλέξανδρος και τους τόνισε την ανάγκη της μελέτης, ώστε  μέσα από το αγαθό της παιδείας να ανοιχτούν ορίζοντες αρετής και  προκοπής στη ζωή τους.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...