25 Φεβ 2012

ΟΙ ΚΑΜΟΥΖΕΛΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ


Οποιος αναγνωρίσει τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τις μάσκες κερδίζει ένα τραπέζι με μεζεδάκια στο παραδοσιακό καφενείο της πλατείας... Δεκτά τηλεφωνήματα και από Καναδά, Αμερική, Αυστραλία...

ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ





Κέφι και φαντασία ήταν τα χαρακτηριστικά της αποκριάτικης γιορτής που έγινε στον βρεφονηπιακό σταθμό Φαληρακίου "Αγιος Νεκτάριος". Οι μπόμπιρες φορώντας αποκριάτικες στολές, έπαιξαν, χόρεψαν και άκουσαν ιστορίες από τον Παραμυθά που τους ταξίδεψαν σε... μαγικούς κόσμους.
Παρούσα στη γιορτή και η κυρία Μουσική που με τις νότες της μύησε τα μικρά παιδιά στον κόσμο των ήχων...

ΚΑΛΥΘΕΝΟΣ "ΠΛΗΓΩΣΕ" ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Οταν την Τετάρτη ο Ιάλυσος νικούσε 3-0 τον ΑΟ Δικαίου όλοι στον Απόλλωνα πίστευαν ότι αυξήθηκαν οι ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου.
Ομως δεν υπολόγισαν τον κακό εαυτό της ομάδας μας. Τα άσχημα προηγούμενα παιχνίδια και οι νίκες με τη... ψυχή στο στόμα έδειχναν ότι η γκέλα ερχόταν αφού η ομάδα σε μεγάλα διαστήματα των αναμετρήσεων χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της.
Τελικά η ήττα 2-1 στο Παραδείσι ήρθε ως αποτέλεσμα των κενών διαστημάτων που έχουν οι παίκτες του Απόλλωνα στο παιχνίδι.
Με υπέροχο γκολ του Γιώργου Καντιμοίρη στο 53' (ανάποδο ψαλίδι) ο Απόλλων προηγήθηκε 0-1 και φάνηκε να είναι κοντά στην πολύτιμη νίκη που θα τον έφερνε σε απόσταση δύο πόντων από την κορυφή. Ομως στην συνέχεια η ομάδα "μπλόκαρε" και έδωσε τη δυνατότητα στον Κλεάνθη να φέρει... τούμπα το παιχνίδι.
 Στο 66' ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Αντώνης Γεωργαλής με απευθείας εκτέλεση φάουλ (ανύπαρκτη παράβαση) ισοφάρισε σε 1-1 ενώ το 2-1 πέτυχε στο 75'΄επίσης με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση ο Νίκος Νικολός, ο Καλυθενός αριστεροπόδαρος που αγωνίζεται στην Κλεάνθη.
Ο Απόλλων δεν κατάφερε αυτή τη φορά να βάλει γκολ στο φινάλε και μοιραία γνώρισε την ήττα.
Αν την Κυριακή ο ΑΟ Δικαίου νικήσει τον Ευαγόρα η διαφορά θα πάει και πάλι στους 8 βαθμούς κάτι που σημαίνει πως το ντέρμπι στην Κω το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν θα έχει μεγάλη σημασία.
Η ομάδα μας είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία που έπαιξε έδρα.
Ο Απόλλων έπαιξε με τους: Καραγιάννη, Φυλακούρη, Αλαχούζος, Κίτσο, Συμεωνίδη, Στάθη (53' Χατζηγεωργίου), Δεληγιάννη (78' Ορφανό), Καντιμοίρη, Μαυρομούστακο, Αρχοντούλη, Μουτσοντέμι

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ







Με σύμμαχο τον καλό καιρό τα μέλη του ΦΑΡΟΥ διοργάνωσαν σήμερα δωρεάν μαθήματα κατασκευής και πετάγματος χαρταετού στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι.
Πολλά μικρά παιδιά και γονείς πήραν στα χέρια τους τους αυτοσχέδιους χαρταετούς και τους πέταξαν στον γαλάζιο ουρανό μας κάνοντας πρόβα για το καθιερωμένο πέταγμα της Καθαράς Δευτέρας...

ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ








Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...