27 Ιαν 2011

ΣΤΑ... ΜΟΥΛΩΧΤΑ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ

Από το verena.gr
Στα...μουλωχτά πάνε να ενταχθεί ο Αγωγός Αρχάγγελος-Βόδι...Μαζί και η επέκταση του Βιολογικού στο Βόδι. Αντιδράσεις από Καλυθιές και Κοσκινού
Στα …μαλακά πάει να περάσει την ένταξη του αγωγού Αρχαγγέλου-Βόδι και της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού στο ΕΣΠΑ, ο κ. Κουσουρνάς, γνωρίζοντας τις αντιδράσεις που υπάρχουν στις δημοτικές κοινότητες Κοσκινού και Καλυθιών.
Χθες το βράδυ, συνεδρίασε η πλειοψηφία, παρουσία και των προέδρων και αντιπροέδρων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, Κοσκινού, Καλυθιών, Αφάντου και Αρχαγγέλου, όπου συζητήθηκε εκτενώς το θέμα, αφού πρόκειται να απασχολήσει και τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα.
Οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων Κοσκινού και Καλυθιών, ξεκαθάρισαν ότι τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση όπου έχουν το δικαίωμα να παραστούν, θα ψηφίσουν λευκό.
Το blog θυμίζει ότι πριν λίγους μήνες σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψήφίας κ.κ. Κωνσταντίνου και Ψυλλάκης είχαν πει ότι "τυχόν σύνδεση των δήμων Αφάντου και Αρχαγγέλου με τον βιολογικό στο Βόδι αποτελεί αιτία πολέμου". Με ενδιαφέρον η τοπική κοινωνία περιμένει ανάλογη τοποθέτησή τους στην συνεδρίαση του ενιαίου δημοτικού συμβουλίου Ρόδου. Οσο για τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων Καλυθιών και Κοσκινού πρέπει να γνωρίζουν ότι το λευκό ουσιαστικά αποτελεί λευκή επιταγή στα σχέδια του δημάρχου Στάθη Κουσουρνά. Εαν θέλουν να είναι συνεπείς απέναντι στους κατοίκους των δύο χωριών θα πρέπει η ψήφος τους να είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Το λευκό είναι καλό μόνο για τις κομματικές ισορροπίες του συνδυασμού Κουσουρνά.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...