14 Μαΐ 2010

Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ



Την περασμένη εβδομάδα το μεγαλύτερο ελληνικό blog δημοσίευσε τη φωτογραφία με το άτομο με ειδικές ανάγκες να οδηγεί το αναπηρικό του αμαξίδιο επί της Ρόδου-Λίνδου εξαιτίας κακοτεχνιών στα πεζοδρόμιο. Η καταγγελία που στάλθηκε στο blog (από επιχειρηματία του Φαληρακίου) κατηγορούσε τη δημοτική αρχή ότι επί εφτά χρόνια αδιαφορούσε για την ανακατασκευή του πεζοδρομίου. Μετά την ανάρτηση στο troktiko και την αναπαραγωγή της καταγγελίας από το kalithies.blogspot.com και την τοπική εφημερίδα Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ η δημοτική αρχή κινητοποιήθηκε και έφτιαξε το κατεστραμμένο πεζοδρόμιο. Ως συνήθως ο δήμος Καλλιθέας ρίχνει την ευθύνη για το σπασμένο πεζοδρόμιο στον εργολάβο που πριν αρκετά χρόνια έκανε εργασίες στο συγκεκριμένο σημείο.
Από την πλευρά του ο ομογενής που οδηγεί το αναπηρικό αμαξίδιο μετά τις εργασίες ευχαρίστησε όλους όσους φρόντισαν για την βελτίωση του πεζοδρομίου, αλλά επισήμανε ότι πρέπει να γίνουν πάρα πολλές παρεμβάσεις για να είναι η περιοχή μας φιλική στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

ΜΙΚΡΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ



Μικρής έκτασης φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί στο 13χλμ Ρόδου-Λίνδου στο Φαληράκι. Εξαιτίας βραχυκυλώματος σε κολώνα της ΔΕΗ (σύμφωνα με την πυροσβεστική) κάηκαν ξερόχορτα γύρω από σπίτι στο οποίο κατοικούν Αφρικανοί οικονομικοί μετανάστες. Με την παρέμβαση πολιτών, μηχανημάτων του δήμου Καλλιθέας και της πυροσβεστικής η φωτιά έσβησε πριν εξαπλωθεί σε παρακείμενα, ακαλλιέργητα, οικόπεδα.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...