4 Μαρ 2011

Ο ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!





Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Αλβανός οδηγός του επαγγελματικού αυτοκινήτου που σήμερα στις 4.00 το απόγευμα έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να τουμπάρει εκτός δρόμου ακριβώς απέναντι από το βενζινάδικο ELIN στον κατηφορικό δρόμο που οδηγεί από τις Καλυθιές στη Ρόδου-Λίνδου.
Οπως δείχνουν οι φωτογραφίες ο οδηγός είχε τον Θεό μαζί του αφού μετά την τούμπα του αυτοκινήτου βγήκε από την καμπίνα χωρίς να έχει τραυματισμό και απλά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις.


Ακριβώς στο ίδιο σημείο πριν λίγους μήνες έφυγε από τον δρόμο αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα, στρατιωτικός στο επάγγελμα επίσης χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με την Τροχαία και στις δύο περιπτώσεις αιτία ήταν η απρόσεχτη οδήγηση και η υπερβολική ταχύτητα.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ





Με πολύ δυσκολία ο Απόλλων Καλυθιών νίκησε σήμερα στην έδρα του 2-0 τον Ηρακλή Μαριτσών και διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Απόλλων έβαλε το 1-0 στο 26' με τον Μαυρομούστακο και το 2-0 στο 90' με τον νεαρό Ηλία Γενημαχλέλη. Η ομάδα μας στάθηκε τυχερή στο Β' ημίχρονο όταν οι Μαριτσενοί έπαιξαν καλύτερα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν σε 1-1.
Η σύνθεση του Απόλλωνα: Καραγιάννης, Κατσιδώνης, Κίτσος, Χατζηγεωργίου, Μάκρας, Παπαδόπουλος (61' Γεωργαλλής), Δημητράς (87' Μαγκαφάς), Μουτσοντέμι, Κεπέρης (75' Γενημαχλέλης), Μαυρομούστακος, Αττιτής.
* Την Τετάρτη 9 Μαρτίου στην 1.00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει ο ημιτελικός κυπέλλου Απόλλων-ΑΟ Δικαίου στο γήπεδο Καλυθιών. Η ομάδα μας χρειάζεται την συμπαράσταση των φίλων της για να πανηγυρίσει την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου που θα διεξαχθεί στις 25 Μαρτίου στο γήπεδο Αρχαγγέλου. Οφείλουμε να είμαστε όλοι στις εξέδρες.
* Πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης τιμήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου του Απόλλωνα, Παναγιώτη Συμιακού. Οι παίκτες του Απόλλωνα τίμησαν τη μνήμη του αείμνηστου Παναγιώτη φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΗΜΕΡΑ


Τα χρώματα του ουρανού είναι πανέμορφα και όταν τελειώνει η ημέρα και ο ήλιος χάνεται στα δυτικά της Ρόδου και αποχαιρετά το χωριό μας από τα βουνά που το περιτριγυρίζουν. Το κίτρινο του ήλιου μπερδεύεται με το μπλε του ουρανό και το ροζ-πορτοκαλί των σύννεφων σε μία παλέτα χρωμάτων που μόνο η φύση μπορεί να δημιουργήσει.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΗΜΕΡΑ!


Είναι λίγο μετά τις 6.00 το πρωί. Ο ήλιος έχει ξεπροβάλλει από τα βάθη της ανατολής και διατηρεί ακόμη το χρώμα της φωτιάς. Είναι η στιγμή που ξεκινάει η ημέρα και η θάλασσα στο Φαληράκι υποδέχεται τις πρώτες ακτίνες του ήλιου... Ο συνδυασμός των χρωμάτων στο νερό και των ουρανό είναι ανεπανάληπτος. Ο ήλιος θα συνεχίσει την... ανηφορική του πορεία θα γίνει κίτρινος και θα στείλει την ζεστασιά του παντού. Καλημέρα σε όλους!

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...