7 Μαΐ 2010

ΓΕΜΙΣΕ ΛΥΜΑΤΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ







Μία περίεργη υπόθεση έκανε άνω-κάτω την τουριστική περιοχή Φαληρακίου το πρωί της Παρασκευής. Από σωλήνες του ξενοδοχείου SUN PALACE άρχισαν να βγαίνουν λύματα στη λεωφόρο Καλλιθέας με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο κεντρικός δρόμος αλλά και η οδός Τιμοκρέωοντα που οδηγεί στην παραλία.
Αμεσα κινητοποιήθηκε συνεργείο της ΔΕΥΑΚ προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά στο δίκτυο σύνδεσης του ξενοδοχείου με το αποχευτευτικό σύστημα. Το συνεργείο της ΔΕΥΑΚ, ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Τσαλίκης, ο διευθυντής της ΔΕΥΑΚ κ. Χαραλάμπης και ο διευθυντής του ξενοδοχείου SUN PALACE έκαναν λόγο για δολιοφθορά (σαμποτάζ) σημειώνοντας ότι το φρεάτιο κτίστηκε, χθες βράδυ, με τσιμέντο ταχείας πήξης. Η καταγγελία για σαμποτάζ εξετάζεται, αλλά το δεδομένο είναι πως τουρίστες που περπατούσαν στη λεωφόρο Καλλιθέας κρατούσαν τις μύτες τους από τη βρώμα των λυμάτων που βγήκαν στην επιφάνεια.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...