5 Νοε 2012

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΕΙΜΩΝΑ 8Χ8


O Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Καλυθιών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φίλων Απόλλων Καλυθιών (ΣΦΑΚ) διοργανώνει για τους μήνες του χειμώνα ποδοσφαιρικό τουρνουά 8Χ8 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Καλυθιών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6942449288.

* Η φωτογραφία και το βίντεο είναι από την παρουσία του ΣΦΑΚ στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Φοίβο. Οι νεαροί φίλαθλοι ήταν οι μόνοι που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων αφού η ομάδα μας διεσύρθη και ηττήθηκε 5-0. Η βαριά ήττα-ντροπή θα πρέπει να οδηγήσει όλους σε αυτοκριτική και θα πρέπει να πάψουν να αναζητούν δικαιολογίες σε γεγονότα συνήθη στο ποδόσφαιρο. Ο Απόλλων στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος δέχθηκε 8 τέρματα και δεν σκόραρε ούτε μία φορά.... Ντροπή για την ιστορία που κουβαλάει ο σύλλογός μας.
* Στο κέντρο της φωτογραφίας ξεχωρίζει ο Λευτέρης Ταχραμάνης, Καλυθενός που τα τελευταία 25 χρόνια ζει και εργάζεται στο Λος Αντζελες στην Καλιφόρνια της Αμερικής και βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο τόπο καταγωγής του για διακοπές.

ΝΕΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

O Πολιστιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών "Ο ΦΑΡΟΣ" εν όψει της εορτής του Αρχαγγέλου Μιχαήλ θα πραγματοποιήσει εθελοντικό καθαρισμό στο μοναστήρι του Ταξιάρχη που βρίσκεται στην περιοχή Ποτός, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 15.00.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ



Από το trupokarudos.com και τα parapona-rodou.blogspot.com
Η Ρόδος της ντροπής. Το Φαληράκι της ντροπής...
Παρά το τουριστικό και "φιλόξενο" πρόσωπο που επιθυμεί να διατηρήσει η περιοχή, η πραγματικότητα έχει πολλά μελανά σημεία...Στο 13ο χιλιόμετρο επί της οδού Ρόδου Λίνδου, απέναντι από τα Κεραμικά του Νεοφύτου, ζουν (ακόμη) έξι σκυλιά μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Νερό δεν υπάρχει πουθενά. Τροφή ούτε για δείγμα. Ούτε καν άδεια μπολάκια για τροφή ή νερό δεν υπάρχουν. Μόνο παντού κόπρανα, στοιβαγμένα κόπρανα και εκατοντάδες μύγες.Ακριβώς δίπλα, ζει (ακόμη όπως είπαμε και πριν) άλλο ένα σκυλί, μέσα σε ένα ακόμη εγκαταλελειμμένο κτίριο. Οι χώροι αυτοί στο παρελθόν χρησιμοποιούνταν ως καταστήματα.Σε τι χρησιμεύουν άραγε τόσα πολλά σκυλιά σε αυτούς τους παρατημένους χώρους; Ποιος τα εγκατέλειψε εκεί και γιατί;Θα ευαισθητοποιηθεί άραγε κάποιος, ώστε να αλλάξουν οι συνθήκες διαβίωσης αυτών των πλασμάτων; Ή θα χρειαστεί τα ζώα αυτά να κατασχεθούν; Πρόκειται για μια σαφή παράβαση του νόμου 4039/2012 σχετικά με την ευζωία των ζώων συντροφιάς...Οι φωτογραφίες δεν είναι καθαρές μια και έπρεπε να τραβηχτούν πίσω από τη βρώμικη τζαμαρία του πρώην καταστήματος. Η τοποθεσία είναι ευδιάκριτη... Αν θέλετε μπορείτε να επισκεφτείτε το σημείο και μόνοι σας και να τα δείτε με τα μάτια σας!

Σημείωση του kalithies.blogspot.com
Εδώ και τρία χρόνια οι περίοικοι της περιοχής προσπαθούν να πείσουν τις αστυνομικές, υγειονομικές και δικαστικές αρχές του τόπου για την απαράδεκτη κατάσταση με τα βρώμικα ζώα αλλά πάντα σκοντάφτουν στην οργή των φιλοζωικών σωματείων και στη λογική τους ότι τα αδέσποτα ζώα βρήκαν ένα κατάλυμα.
Οταν οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων κοντά στο σημείο του ρεπορτάζ κατέφυγαν στη δικαιοσύνη εισέπραξαν ως "απάντηση" επώνυμες καταγγελίες για πολεδομικές, φορολογικές και άλλες παραβάσεις με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται από το παράλογο κράτος.
Παρότι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν για τη μεταφορά των ζώων σε άλλο καλύτερο σημείο (μέχρι και χωράφι παραχωρήθηκε για τη δημιουργία καταφυγίου) πάντα λάμβαναν ως απάντηση ύβρεις και καταγγελίες.

Τώρα που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο (πέρα από το ρεπορτάζ όλο το καλοκαίρι οι τουρίστες διαμαρτύρονταν για τα ατάιστα και βρώμικα ζώα) ας αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους. Τα ζώα δεν φταίνε σε τίποτα να ταλαιπωρούνται από τις ανθρώπινες αντιπαραθέσεις...

ΛΗΣΤΕΣ "ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ" ΣΕ ΣΠΙΤΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Την 03-11-2012 στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου, άγνωστοι δράστες αφού διέρρηξαν οικία αφαίρεσαν χρηματικό ποσό καθώς και ένα χρηματοκιβώτιο μικρών διαστάσεων το οποίο περιείχε κοσμήματα. Διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

Το ΔΣ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλυθιών καλεί τα μέλη του σε τακτική γενική συνέλευση το Σάββατο 10/11/2012 και ώρα 17.090 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τιμίου Σταυρού Καλυθιών με μόνο θέμα την εκλογή νέων μελών για το διοικητικό συμβούλιο, το εποπτικό συμβούλιο και για αντιπροσώπους στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ρόδου και την ΠΑΣΕΓΕΣ.
Υποψηφιότητες θα κατατίθενται εγγράφως στο γραφείο του Συνεταιρισμού μέχρι τρεις ημέρες πριν τη γενική συνέλευση, δηλαδή την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 και ώρα από 15.00 έως 18.00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6934245178
Ο πρόεδρος
Εμμανουήλ Δημητραδιού

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...