9 Φεβ 2011

ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ



Σήμερα το πρωί με εντολή της νέας τοπικής αρχής ξεκίνησε το ξήλωμα των προβληματικών πλακών στην οδό 28ης Οκτωβρίου, μπροστά από τα γραφεία της Αστικής.
Οι πλάκες για την ασφάλεια πεζών και οδηγών θα αντικατασταθούν από χοντρούς κυβόλιθους γκρι χρώματος που "περίσσεψαν" από εργολαβία άλλης περιοχής. Οι πλάκες που αφαιρέθηκαν σήμερα θα τοποθετηθούν σε άλλα σημεία στις Καλυθιές και το Φαληράκι.
Ο κόσμος που έβλεπε τα συνεργεία να δουλεύουν μιλούσε με τα χειρότερα λόγια για το έργο της πλακόστρωσης κατηγορώντας πολιτικούς και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών για τα λεφτά που δαπανήθηκαν χωρίς κανένας να έχει το θάρρος να χρεωθεί την κακοτεχνία πληρώνοντας το ανάλογο τίμημα.
Η τοπική αρχή οφείλει να εξηγήσει στον κόσμο ποιος θα πληρώσει το έργο που ξηλώνεται. Η εξήγηση πρέπει να είναι καθαρή και επιτέλους κάποιος πρέπει να πληρώσει.

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΔΗ

iatridhs apo rena from NewsKosmos.com on Vimeo.


Οι δημόσιες παρεμβάσεις του Γιάνη Ιατρίδη συνεχίζονται, σχεδόν σε καθημερινή βάση. Ο τέως δήμαρχος Καλλιθέας είναι, ίσως, ο μόνος στο νησί που ασκεί κριτική με επιχειρήματα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ.
Μαχαιρίδη και τον δήμαρχο Ροδίων κ. Κουσουρνά.
Απλά διαχειρίστηκαν την καθημερινότητα για ψηφοθηρικούς λόγους, χωρίς να αφήσουν πίσω τους συγκεκριμένο στίγμα που θα συνοδεύει την υστεροφημία τους και αυτό είναι τραγικό για τον τόπο, δήλωσε ο Γιάννης Ιατρίδης για τους κκ Γιάννη Μαχαιρίδη και Στάθη Κουσουρνά.
Αυτά και άλλα τόνισε ο τέως Δήμαρχος Καλλιθέας Γιάννης Ιατρίδης σε συνένεντευξη του στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ και την εκπομπή ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...