20 Φεβ 2013

ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: CHRISTOS KATAXENOS PHOTOGRAPHY STUDIO




























ΑΠΟΛΛΩΝΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑ!


Απολλωνααααααααρααααααααα!!!!!
Με γκολ του Λευτέρη Μαυρομούστακου στο 89' νικήσαμε 1-0 τον Ιάλυσο και προκριθήκαμε στον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Μπράβο σε παίκτες, προπονητή, διοίκηση και φιλάθλους.
ΑΞΙΟΙ όλοι τους!
 Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου στο δημοτικό στάδιο Ρόδου και ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Φοίβο Κρεμαστής.
Ο Απόλλων κέρδισε και τη μάχη της εξέδρας με τους Καλυθενούς φιλάθλους να αποζημιώνονται στο τέλος και να πανηγυρίζουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές.
 Στ΄ αποδυτήρια του Απόλλωνα έγινε χαμός με τους παίκτες να γίνονται ένα κουβάρι με στελέχη της διοίκησης και φιλάθλους που κατάφεραν να μπουν μέσα.
Στις εξέδρες υπήρχαν κάποιες στιγμές έντασης αλλά σε σχέση με όσα έγιναν στο παρελθόν στα παιχνίδια Ιάλυσος (Αναγέννηση)-Απόλλων (Ερμής) σήμερα όλα κύλησαν φυσιολογικά.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον "κέρβερο" Γιώργο Κουφάλη που σε ηλικία 17 ετών και χωρίς να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον οδήγησε στο χειρουργείο πριν 4 μήνες, κάθισε κάτω από τα δοκάρια και κράτησε ανέπαφη την εστία με καλές αποκρούσεις. Ο Μιχάλης Χατζηνικόλας δοκίμασε στο ζήτημα αλλά ένιωθε έντονους πόνους και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

 Η περιγραφή του ημιτελικού από το news12.gr
 Χάρις σε ένα γκολ του Λευτέρη Μαυρομούστακου στο 89’, ο Απόλλων Καλυθιών νίκησε τον Ιάλυσο στο «Οικονομίδειο» με 1 – 0 και πήρε έτσι την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου όπου θα αντιμετωπίσει τον Φοίβο Κρεμαστής (7 Μαρτίου – Δημοτικό Στάδιο Ρόδου). Ο έμπειρος παίκτης για μια ακόμα φορά έκανε την διαφορά και με δικό του προσωπικό τέρμα, έστειλε την ομάδα του στον έβδομο ουρανό αφήνοντας «παγωμένους» τους γηπεδούχους που στο δεύτερο ημίχρονο έδειχναν να έχουν την υπεροχή και τις ευκαιρίες (δοκάρι ο Σταυλάς στο 56’). ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.: Κούφαλης, Κίτσος, Φυλακούρης, Συμεωνίδης, Σταυρής (77’ Σαββούλης), Γ. Κυριαζής (66’ Δημητράς), Αρχοντούλης, Μαυρομούστακος (91’ Μοσχιδιού), Μ. Κυριαζής, Μουτσοντέμι, Βιτσέντζος
· Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Καλυθιών συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή για την άξια πρόκριση στον τελικό και εύχεται όλοι μαζί στις 7 Μαρτίου να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Οι παλαίμαχοι εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στον πρόεδρο του Συνδέσμου τους Αυγέρο Πελλό για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα.

ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Η αστυνομική διεύθυνση έδωσε συνέχεια στην υπόθεση με την κλοπή μεταλλικών αντικειμένων. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι εξιχνιάστηκαν δύο ακόμη κλοπές με δράστη τον 45χρονο από τις Καλυθιές που συνελήφθη και την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με την αστυνομία η γεννήτρια και ο τροχός κοπής μετάλλων που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του 45χρονου είχαν κλαπεί από αποθήκη στ´ Αφάντου. Επίσης σύμφωνα με την αστυνομία ο 45χρονος τον περασμένο Νοέμβριο είχε αφαιρέσει 100 μεταλλικούς πασσάλους και 100 μέτρα συρματόπλεγμα περίφραξησ από αγρόκτημα στ´ Αφάντου με τον ιδιοκτήτη να τον αναγνωρίζει μετά την φωτογραφία που του έδειξαν. Εις βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...