3 Ιουν 2009

ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Στα χθεσινά φύλλα της εφημερίδας μας, η «δσπορ» ανέδειξε μεταξύ άλλων, τόσο την γενική συνέλευση του Ερμή, όσο και την επικείμενη αποχώρηση του Παναγιώτη Ηλία από την ενεργό δράση. Όσον αφορά στο πρώτο σκέλος, τα αποτελέσματα της συνάντησης των μελών του σωματείου αναμένονταν αργά το βράδυ, με τις «προφητείες» να κάνουν λόγο για παραμονή του Σάκη Πολυχρόνη, στην προεδρία της ομάδας. Αναφορικά με το δεύτερο θέμα, αυτό του αρχηγού του «αγγελιοφόρου», σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον ποδοσφαιριστή, μας επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να γίνει κληρικός:
«Μέχρι νεοτέρας αποφάσεως, είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος και έτοιμος να αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Μπορώ να πω πως έφτασε η ώρα και μάλιστα ...άργησα! Η πρώτη σκέψη, ήταν πριν από δύο χρόνια, όμως τελικά αποφάσισα να παραμείνω για λίγο ακόμη καιρό στα γήπεδα. Τώρα όμως έφτασε η ώρα να παραδώσω τα ηνία και να αφοσιωθώ, εκτός απροόπτου, στον Κύριο».
• Νιώθεις «γεμάτος» από αυτήν την ποδοσφαιρική περιπλάνηση;
«Νιώθω πραγματικά γεμάτος, όσον αφορά σ το πέρασμα μου από τα γήπεδα. Έζησα όμορφες στιγμές, μεταξύ των οποίων η άνοδος με τον Απόλλωνα στην Δ' Εθνική, καθώς και η κατάκτηση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου την περασμένη σεζόν με τον Ερμή. Έχω πραγματικά πολύ καλές αναμνήσεις...».
• Ποια είναι η ευχή σου, αποχαιρετώντας τον χώρο;
«Να υπάρχει υγεία σε όλους και να χαίρονται το άθλημα. Αναφορικά με την ομάδα μου, τον Ερμή, εύχομαι ο,τι καλύτερο και γιατί όχι, ακόμη και την άνοδο. Πάντως, ο,τι έχω να τους πω, θα το κάνω και κατ' ιδίαν, αφού πρόθεσή μου είναι να ακολουθήσω τους ρυθμούς της προετοιμασίας, κυρίως για τον εαυτό μου.
Όσον αφορά στον Απόλλωνα, ομάδα στην οποία πραγματοποίησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και μεγάλωσα μαζί της, εύχομαι να ξαναβρεί τον δρόμο της και να επιστρέψει σύντομα στις κατηγορίες που της αρμόζουν. Η φετινή χρονιά, ήταν μια κακή παρένθεση και πρέπει να γυρίσει σελίδα. Άλλωστε, ακόμα και μεγάλες ομάδες ζούνε παρόμοιες στιγμές.
Είχα πει στο παρελθόν, πως επιθυμία μου ήταν να κλείσω την καριέρα μου εκεί. Δεν το κατάφερα...».

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ



Στο χωριό μας έκανε περιοδεία, εν όψει Ευρωεκλογών και κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής την υποψήφια Ευρωβουλευτή κυρία Βιτσιλάκη και τον βουλευτή κ. Ζωίδη. Σε αντίθεση με τους... γαλάζιους, οι... πράσινοι χαμογελούσαν πλατιά αφού βλέπουν ότι φτάνει η ώρα της επιστροφής στην εξουσία.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...