29 Ιουν 2008

ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

Πάρτε μια γεύση από τη νυχτερινή καλοκαιρινή ζωή στο Φαληράκι όπου οι... τρέλλες συνεχίζονται σε μικρότερη, από τα προηγούμενα χρόνια ένταση

ΓΙΝΑΜΕ ΣΙΚΑΓΟ

Tελικά το να ζεις σε αυτό το χωριό έχει γίνει επικίνδυνη αποστολή. Μόλις έμαθα ότι χθες γύρω στα μεσάνυχτα άγνωστοι επιτέθηκαν και κτύπησαν πολύ ένα επιχειρηματία μεγάλης ηλικίας που επέστρεφε σπίτι του από το Φαληράκι κρατώντας ένα σημαντικό ποσό (ακούστηκε 15 χιλ. ευρώ). Ο άτυχος που δέχθηκε την επίθεση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Αν συνδυάσεις αυτή την επίθεση με ληστείες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες σε σπίτια στο Φαληράκι και τις Καλυθιές, το παιδί που βρέθηκε σε κώμα στο δημαρχείο λόγω ναρκωτικών ουσιών (ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο) και την πυργκαγιά σε σκάφος στο λιμανάκι καταλαβαίνετε ότι το χωριό είναι πλέον τόπος που παράγει βία, εγκληματικότητα και παράνομες συμπεριφορές. Κάθε βράδυ έχουμε περιπολικά στα μέρη μας.
Ισως έφτασε η ώρα εμείς οι Καλυθενοί να αναθεωρήσουμε τρόπο σκέψεις, να κοιτάξουμε περισσότερο την εικόνα του χωριού, να επενδύσουμε σε αυτό, να διώξουμε με τον τρόπο μας το κάθε καρυδιάς - καρύδι που μπήκε στα σπίτια μας πληρώνοντας 150 ευρώ ενοίκιο και να δώσουμε βάρος στην εκπαίδευση των παιδιών.
Αν δεν το έχετε καταλάβει σε λίγο καιρό θα είμαστε ξένοι στο χωριό μας, σε ένα χωριό που δεν θα θέλει κανείς να μείνει.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...