27 Φεβ 2009

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ... ΝΕΡΟ









Σήμερα ως δώρο για τα γενέθλια του blog πήρα τα βουνά και ανακάλυψα αυτούς τους μικρούς και μεγάλους καταρράκτες. Ελπίζω να συμφωνείτε ότι το θέαμα είναι μοναδικό και αξίζει να ανακαλύπτουμε τα κρυμμένα μυστικά του τόπου μας.

ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ





Και όμως αυτοί οι καταρράκτες είναι κάπου στις Καλυθιές... Είναι καλά κρυμμένοι αλλά τους ανακάλυψα. Ειδικά ο μεγάλος είναι εντυπωσιακός και το νερό πέφτει από ύψος 20 μέτρων!

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ



Σήμερα το blog γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια. Σβήνει ένα κεράκι παρουσίας στο internet. Πέρσι, τέτοια μέρα βγήκε στον αέρα με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πλατεία του χωριού. Πέρασαν 365 ημέρες, έγιναν 100άδες αναρτήσεις και δεχθήκαμε χιλιάδες επισκέπτες...
Σε ένα χρόνο το blog κάλυψε όλες τις πολιτικές, κοινωνικές, αθλητικές, εθνικές και άλλες εκδηλώσεις που έγιναν στις Καλυθιές και στο Φαληράκι. Το blog φιλόξένησε δεκάδες φωτογραφίες, πάρα πολλά βιντεάκια, επώνυμες και ανώνυμες απόψεις.
Υπήρχαν στιγμές που κάποια σχόλια μ' έκαναν να θυμώσω και κάποια άλλα να συγκινηθώ. Εκανα πολλούς φίλους και ειδικά Καλυθενούς στο εξωτερικό που δεν τους γνώριζα.
Οταν έγινε η πρώτη ανάρτηση είχα στο μυαλό μου να μεταφέρω όσα γίνονται εδώ στον ΤΟΠΟ ΜΑΣ σε όλους τους Καλυθενούς, όπου και αν βρίσκονται.
Τελικά κάτι καταφέραμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Το blog δεν θα είχε αυτή την επιτυχία, αν δεν έγραφαν σε καθημερινή βάση, τα σχόλια τους τα δύο πειραχτήρια, ο Ευγένιος και ο Μιχάλης. Ο ένας από την Αμερική, ο άλλος από την Αυστραλία είναι συνπρωταγωνιστές σε αυτή την πετυχημένη παράσταση. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και ελπίζω κάποια ημέρα να βρεθεί ο τρόπος ώστε να βρεθούμε κοντά τους, εκεί στα ξένα και να κάνουμε ρεπορτάζ.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που κάθε μέρα γράφουν την διεύθυνση www.kalithies.blogspot.com στο πληκτρολόγιο τους.
Φτάνει, εγώ πολλά έγραψα, τα υπόλοιπα τα αφήνω σε εσάς...

Τάσος

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...