18 Ιουν 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΜΩ

Η εκκλησιαστική επιτροπή Καλυθιών ανακοίνωσε ότι προχωράει σε τριετή ενοικίαση του οβελιστηρίου - αναψυκτηρίου που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Προφήτη Αμώ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμμετάσχουν σε ανοικτή διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού με τιμή εκκίνησης μηνιαίου μισθώματος τα 200 ευρώ που θα λάβει χώρα στα γραφεία της εκκλησιαστικής επιτροπής Καλυθιών (πίσω από την εκκλησία του χωριού) στις 28 Ιουνίου τις ώρες 5.00 έως 7.00 μ.μ.
Περισσότερες πληροφορίες στον κ. Νίκο Κιόττο τηλ. 6944015183

ΦΑΛΗΡΑΚΙ, ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ


Ενα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στο Φαληράκι δημοσίευσε στο σημερινό της φύλλο η έγκυρη τοπική εφημερίδα Η ΓΝΩΜΗ. Στο ρεπορτάζ καταγράφεται η έντονη αντίδραση των κατοίκων του Φαληρακίου για τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούν με την συμπεριφορά τους οι λαθρομετανάστες.
Αγοράστε την εφημερίδα για να δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες από δρόμους στους οποίους κατοικούν Αφρικανοί μετανάστες.
Το ρεπορτάζ επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Στέλλα Καρατζίκη:

"Το τσεκούρι του πολέμου ξεθάβουν οι κάτοικοι του Φαληρακίου που σήμερα έχει ανακυρηχτεί εμπόλεμη ζώνη, με τους μάχοντες να συγκεντρώνουν πολεμοφόδια και στρατηγικά σχέδια αντιμετώπισης του "εχθρού".Το άλλοτε ασφυκτικά γεμάτο τουριστικό θέρετρο σήμερα δίνει αγώνα να κρατηθεί ζωντανό καθώς πνίγεται κυριολεκτικά από ορθές λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει κάθε γωνιά του χωριού. Η Κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όρια της αντοχής και είναι πια θέμα ημερών να σπάσει το απόστημα με ακραία αιματηρά αποτελέσματα. Οι περιγραφές και διηγήσεις των κατοικων για το τι αντιμερωπίζουν καθημερινά προκαλούν σοκ....

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...