15 Οκτ 2010

Η ΟΜΙΛΙΑ ΙΑΤΡΙΔΗ










Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΑΤΡΙΔΗ






Παρουσία 400, περίπου, ατόμων ο δήμαρχος Καλλιθέας, το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Καλυθιών, έκανε απολογισμό των 24 χρόνων παρουσία τους στον δημόσιο βίο της περιοχής μας. Ο κ. Ιατρίδης θυμήθηκε τι παρέλαβε ως κοινοτάρχης Καλυθιών, παρουσίασε τα έργα που υλοποίησε ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και την οικογένειά του και ζήτησε συγνώμη για τα λάθη και τις δυσαρέσκειες που προξένησε.
Υπήρχαν ανθρώπινες στιγμές στην ομιλία του που λίγησε, υπάρχαν και πολιτικές στιγμές που ύψωσε τον τόνο της φωνής του.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αναστύλωση της Καλλιθέας, την ολοκλήρωση του αποχετευτικού Καλυθιών-Φαληρακίου και την υλοποίηση υποδομών στο χώρο της εκπαίδευσης και του αθλητισμού.
Το παρών στην ομιλία έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Ρηνιού, Κωνσταντίνου και δημοτικοί σύμβουλοι από τις Καλυθιές. Απουσίασαν ο αντιδήμαρχος Ηλίας Ηλιάδης και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι από Κοσκινού και Ψίνθο με μοναδική εξαίρεση την παρουσία του Νίκου Μανωλάγκα.
Στην πρώτη γραμμή των παρευρισκόμενων έδωσε το παρών ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Ιαλυσού κ. Στάγκας, ο αντιδήμαρχος Ροδίων κ. Σακελλαρίου καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Χαράλαμπου Κόκκινου.
Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκε έντυπο με τον απολογισμότ των 12 χρόνων του δήμου Καλλιθέας.
Ο κ. Ιατρίδης δεν ξεκαθάρισε αν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές αλλά ευχαρίστησε τον κόσμο για το όμορφο ταξίδι που του προσέφερε και είπε με νόημα ότι "έκλεισε ο κύκλος του ως επικεφαλής στην αυτοδιοίκηση".

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

H διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών απευθύνει κάλεσμα συμπαράστασης στους φίλους της ομάδας για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (ώρα έναρξης 3.30 μ.μ.) με αντίπαλο τον Αστέρα Παστίδας.
"Θέλουμε τον κόσμο να συμπαρασταθεί θερμά στους ποδοσφαιριστές, χωρίς ακρότητες, και να τους σπρώξει για άλλη μία φορά στη νίκη", δήλωσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Σάκης Πολυχρόνης.
Πριν την έναρξη του αγώνα (στην 1.00 το μεσημέρι) στα γραφεία του συλλόγου στην πλατεία Καλυθιών θα γίνονται εγγραφές για την ανασύσταση του ΣΦΑΚ (Σύλλογος Φιλάθλων Απόλλων Καλυθιών). Οσοι περισσότεροι, τόσο καλύτερα για την ομάδα. Παράλληλα με τις εγγραφές θα γίνει και η οργάνωση της εξέδρας για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...