6 Νοε 2009

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ


Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε σήμερα ο Ερμής που νίκησε 1-0 στις Καλυθιές τη δυνατή Αναγέννηση Νήσου Ρόδου . Η ομάδα μας στάθηκε τυχερή σε πολά σημεία του αγώνα, αλλά τελικά τα κατάφερε. Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα, αλλά στην πρώτη φάση που δημιούργησε ο Ερμής (περίπου στο 20') πέτυχε το πολύτιμο γκολ με κεφαλιά του Μουτσοντέμι μετά από σέντρα του Μαυρομούστακου.
Μετά από 5' αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης που στην προσπάθειά του να κόψει τον Μαυρομούστακο έπιασε την μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή.
Παρότι με παίκτη παραπάνω ο Ερμής δεν μπόρεσε να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και όποιες ευκαιρίες δημιούργησε βγήκαν από τα ελεύθερα σουτ του τερματοφύλακα Καραγιάννη. Η Αναγέννηση κυριάρχησε μέχρι το 90', αλλά οι δεκάδες σέντρες που επιχείρησαν οι παίκτες της σταματούσαν στους ανίκητους Καριαγιάννη - Κατσιδώνη - Κίτσο.
Να σημειωθεί ότι και ο Ερμής αγωνίστηκε με δέκα παίκτες στο τελευταίο μισάωρο εξαιτίας αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μάκρα.
Η σύνθεση του Ερμή: Καραγιάννης, Κατσιδώνης, Κίτσος, Μάκρας, Μαχαιρίδης, Χατζηγεωργίου, Γιαννόπουλος, Μουτσοντέμι (25' Κυριαζής), Κιάρρι (86' Ηλίας), Μαυρομούστακος. Μανέττας (70' Νικολός).

ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Αποκλεισμένες από τα χρηματοδοτικά «εργαλεία», όπως και από το σύνολο σχεδόν των μέτρων στήριξης που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση, παραμ...