6 Νοε 2009

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗ






Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε σήμερα ο Ερμής που νίκησε 1-0 στις Καλυθιές τη δυνατή Αναγέννηση Νήσου Ρόδου . Η ομάδα μας στάθηκε τυχερή σε πολά σημεία του αγώνα, αλλά τελικά τα κατάφερε. Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα, αλλά στην πρώτη φάση που δημιούργησε ο Ερμής (περίπου στο 20') πέτυχε το πολύτιμο γκολ με κεφαλιά του Μουτσοντέμι μετά από σέντρα του Μαυρομούστακου.
Μετά από 5' αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης που στην προσπάθειά του να κόψει τον Μαυρομούστακο έπιασε την μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή.
Παρότι με παίκτη παραπάνω ο Ερμής δεν μπόρεσε να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και όποιες ευκαιρίες δημιούργησε βγήκαν από τα ελεύθερα σουτ του τερματοφύλακα Καραγιάννη. Η Αναγέννηση κυριάρχησε μέχρι το 90', αλλά οι δεκάδες σέντρες που επιχείρησαν οι παίκτες της σταματούσαν στους ανίκητους Καριαγιάννη - Κατσιδώνη - Κίτσο.
Να σημειωθεί ότι και ο Ερμής αγωνίστηκε με δέκα παίκτες στο τελευταίο μισάωρο εξαιτίας αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μάκρα.
Η σύνθεση του Ερμή: Καραγιάννης, Κατσιδώνης, Κίτσος, Μάκρας, Μαχαιρίδης, Χατζηγεωργίου, Γιαννόπουλος, Μουτσοντέμι (25' Κυριαζής), Κιάρρι (86' Ηλίας), Μαυρομούστακος. Μανέττας (70' Νικολός).

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...