26 Φεβ 2011

ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...


Δεκαοκτώ χρόνια σε μεταδόσεις αθλητικών αγώνων συμπλήρωσε ο αγαπητός Σταμάτης Μπότσης όπως αποδεικνύει το φωτογραφικό ντοκουμέντο που φέρνει στην επιφάνεια το blog. Το 1993 σε ηλικία 20 ετών ο Σταμάτης Μπότσης έκανε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές μεταδόσεις για το ΡΑΔΙΟ ΗΧΟΣ ΜΑΪΚ, το κορυφαίο μέσο εκείνης της εποχής. Ο Σταμάτης Μπότσης υποσχέθηκε ότι το 2013, όταν συμπληρώσει είκοσι χρόνια στις μεταδόσεις θα κρεμάσει το... μικρόφωνο για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να αναλάβει πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών.

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΣΤΙΔΑ




Ενα ευχάριστο απόγευμα πέρασε σήμερα ο Απόλλων που νίκησε 4-0 στην Παστίδα τον τοπικό Αστέρα. Η ομάδα μας προηγήθηκε μόλις στο 1' με τον Μουτσοντέμι, ενώ τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Γεωργαλλής (13'), Μαυρομούστακος (45') και Δημητράς (58'). Πλέον η ομάδα μας στρέφει το ενδιαφέρον της στο κύπελλο Δωδεκανήσου όπου την Τετάρτη 9 Μαρτίου θα υποδεχθεί στις Καλυθιές τον ΑΟ Δικαίου στον μεγάλο ημιτελικό. Στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα ο μικρός Γιώργος Ορφανός του Αγγελή, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Γιώργος Βαγιανός, Παναγιώτης Κεπέρης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Χατζηνικόλας, Γ. Ορφανός, Μάκρας (46’ Νικολός), Κίτσος, Κατσιδώνης, Αττιτής (80’ Κεπέρης), Μαγκαφάς, Δημητράς (70’ Βαγιανός), Γεωργαλλής, Μαυρομούστακος, Μουτσοντέμι.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...