4 Δεκ 2011

ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ "ΟΧΙ"

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Όσοι άκουσαν τον αντιδήμαρχο Δώρο Κωνσταντίνου στη τοποθέτηση του για την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΡ πίστεψαν ότι αυτό ήταν και το τελειωτικό κτύπημα και η πλήρης ρήξη με τον δήμαρχο και την παράταξη.
Οι θέσεις του ήταν τελείως αντίθετες από τις θέσεις των συναδέλφων της πλειοψηφίας και φυσικά όλοι περίμεναν ότι δεν θα ψηφίσει την αύξηση του νερού.
Και για όσους δεν γνωρίζουν για την περιοχή του δήμου Καλλιθέας η αύξηση ξεπερνά το 25% για τις οικείες, το 35% για τα ξενοδοχεία, το 50% για τα καταστήματα και το 50% για τις κτηνοτροφικές κι αγροτικές συνδέσεις.
Κι όμως τελικά τόσο ο κ. Κωνσταντίνου, όσο και ο πρόεδρος της κοινότητος Καλυθιών κ. Σταυρής απεχώρησαν την ώρα της ψηφοφορίας για να μην δημιουργήσουν πρόβλημα στην παράταξη και …στους εαυτούς τους.
Κατά τα άλλα δηλώνουν ότι δεν τους απασχολεί η καρέκλα και νοιάζονται για τα συμφέροντα του τόπου τους.
Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για τους συναδέλφους τους σε Αφάντου και Αρχάγγελο που κι εκεί οι τιμές είναι ακόμα περισσότερο αυξημένες… Μπράβο τους…
* Παραπολιτικό από τη ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...