22 Μαρ 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

48kilaxasis from KOSMOS TELEVISION DODECANESE (ww on Vimeo.


Στην περιοχή Κουμούλι Καλυθιών (ανάμεσα Αγιο Ιωάννη-Λατομεία-Μαριτσά) εντοπίστηκε το Σάββατο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, αλλά ο κάτοχός της Αλβανός κάτοικος Ιαλυσού δεν συνελήφθη.

ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ

fanesok from KOSMOS TELEVISION DODECANESE (ww on Vimeo.


Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ για το πως μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο το χωριό των Φανών με πρωτοβουλία της νεολαίας. Μακάρι, κάτι ανάλογο να γινόταν και στο χωριό μας για να εξαφανιστεί η μιζέρια που αποπνέουν κάποια παλιά σπίτια στα στενά σοκάκια του οικισμού. Ας μην περιμένουμε τα πάντα από το δήμο. Ας αναλάβουμε πρωτοβουλίες, όπως κάνουν αλλοί. Τα καλά πρέπει να αντιγράφονται!

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΟ



Απίστευτη τύχη είχε ο οδηγός του αυτοκινήτου που τα ξημερώματα έχασε τον έλεγχο και λίγο έλειψε να πέσει στο ποτάμι που υπάρχει μπροστά από το φούρνου Λεβέντη στο Φαληράκι. Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες το όχημα "καρφώθηκε" στα ξεχασμένα, επικίνδυνα, σκουριασμένα σίδερα και δεν έπεσε στο κενό.
Η δημοτική αρχή οφείλει να πάρει μέτρα στο συγκεκριμένο σημείο καθώς οι κίνδυνοι για πεζούς και οδηγούς από τις σιδερόβεργες είναι τεράστιοι.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...