19 Φεβ 2011

ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ






Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή μας δημιούργησαν προβλήματα στην ξύλινη της νέας παιδικής χαράς που έχει κατασκευαστεί στην περιοχή του γυμνασίου Καλυθιών. Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες ο φράκτης κατέρρευσε αφού η κακοτεχνία στο τσιμέντο ήταν τέτοια που "έσκισε" από την πίεση των βιδών που συγκρατούσαν τα ξύλα.
Δυστυχώς η εικόνα στην παιδική χαρά δεν είναι ωραία αφού υπάρχουν πεταμένα ξύλα και ένας... λάκκος που δεν ολοκληρώθηκε. Μισές δουλειές σε ένα έργο που έπρεπε να έχει παραδοθεί ολοκληρωμένο εδώ και πάρα πολλούς μήνες.
* Είναι διαπίστωση ότι όσα έργα ξεκίνησαν ή παραδόθηκαν τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν μικρά ή μεγάλα προβλήματα που έχουν να κάνουν ή με τη χρηματοδότησή τους (κλειστό γυμναστήριο) ή με τη λειτουργία τους (αντλιοστάσια αποχετευτικού) ή με την κατασκευή και επίβλεψη της εργολαβίας (νέο δημοτικό σχολείο-πλακόστρωση, πεζοδρόμηση πλατείας)

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών η εκδήλωση στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη αναβάλλεται και θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
Ο σύλλογός μας ευχαριστεί τον αντιπεριφερειάρχη κ. Φώτη Χατζηδιάκο για την παραχώρηση δενδρυλλίων προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για δεντροφύτευση, επίσης το Τοπικό Συμβούλιο Καλυθιών για την συμπαράστασή του, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για την πρωτοβουλία τους, τα τοπικά καταστήματα για τις χορηγίες τους, τους γονείς που είχαν αναλάβει την διοργάνωση της εκδήλωσης και ειδικά τον τομέα της ψυχαγωγίας και φυσικά τον διευθυντή του Γυμνασίου κ. Σολδάτο.
Με τιμή
Εκ μέρους του ΔΣ, Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Καλυθιών
Κωνσταντίνος Φώτης.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...