16 Μαΐ 2014

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΦΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ

Σε εφτά εκλογικά τμήματα θα διεξαχθούν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της Κυριακής στο χωριό μας. Τέσσερα εκλογικά τμήματα θα υπάρχουν στο 1ο δημοτικό σχολείο και τρία στο γυμνάσιο.
Αναλυτικά, με βάση τα επώνυμα, ο διαχωρισμός των εκλογικών τμημάτων:
1ο Καλυθιών (209) ΑΓΓΕΛΙΝΙΟΣ – ΓΙΩΡΓΑΣ  - 1οΔημοτικό Σχολείο Καλυθιών
2ο Καλυθιών (210)  ΓΚΑΓΚΑΒΟΥΖΗ – ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ - 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών
3ο Καλυθιών (211)  ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗΣ - ΚΩΣΤΑ, (Κοινοτικοί) ADAMS JENNIFER - GREGORY PAUL ANTHONY - 1ο Δημοτικό Σχολείο Καλυθιών
4ο Καλυθιών (212) ΚΩΣΤΑΚΗ – ΜΩΡΑΙΤΟΥ - 1οΔημοτικό Σχολείο Καλυθιών
5ο Καλυθιών (213)  ΝΑΝΟΣ - ΣΑΒΟΙΔΑΚΗΣ, (Ετεροδημότες) ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΤΣΟΥΜΑΝΗ - Γυμνάσιο Καλυθιών
6ο Καλυθιών (214)  ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗ - ΤΖΟΥΡΑΣ, (Κοινοτικοί) GRIGORAS RENATE - PANAYIOTIDES GEORGIOS - Γυμνάσιο Καλυθιών
7ο Καλυθιών (215)  ΤΟΚΟΥΖΗ - ΨΙΜΟΥΛΑΚΗ, (Κοινοτικοί) PARASKAKI EVA KRISTINA TERESIA - ZOPPO NICOLA - Γυμνάσιο Καλυθιών

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ"


Με τον Φώτη Χατζηδιάκο ο Λάζαρος Ιωαννίδης
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
Γεννήθηκα στην Ρόδο το 1/10/1979 και μέχρι το έτος 2008 έμενα στα Κοσκινού με τους γονείς μου Γιάννη Λ. Ιωαννίδη και Μαρία Σ. Μανιά.
Το έτος 2009 , παντρεύτηκα με την Μίκα Γρηγορά με την οποία αποκτήσαμε ένα παιδί τον Σάββα, ηλικίας  δύο(2) ετών, σήμερα και μένω μόνιμα στις Καλυθιές.
Μετά την στρατιωτική θητεία μου, ασχολήθηκα στην οικογενειακή επιχείρηση (Γραφείο Μεταφορών) του παππού μου Λάζαρου και μετέπειτα του θείου μου Δημητρίου, μέχρι του έτους 2005 , οπότε και δραστηριοποιήθηκα μόνος μου με ομοειδή επιχείρηση με την οποία οποίαν ασχολούμαι μέχρι σήμερα.
Με γνώμονα το ενδιαφέρον μου για τον τόπο διαμονής μου αλλά παράλληλα και καταγωγής μου εκ μητρός, κατέρχομαι σε αυτές τις εκλογές, διεκδικώντας μία θέση στην Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας του Δήμου Ρόδου με την Δημοτική Παράταξη «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών», για να συμβάλλω από θέση προσφοράς και ευθύνης στην περαιτέρω ανάπτυξη, πρόοδο και βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς μας.
Όλοι είμαστε πολύτιμοι, όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, ειδικά τώρα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας.
Είμαι αντιπρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Ρόδου και μέλος του Σωματείου Ρ.Ο.Τ.Α.

Ζητάω την στήριξη όλων σας γιατι θελω να προσφέρω στον τόπο μου

"ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ"


Αγαπητοί μου συγχωριανοί
Είμαι ο Γεώργιος Καβουσανάκης του Σπύρου αποφάσισα να κατέβω και εγώ στην πολιτική μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης την οποία υπηρέτησα από τη θέση του δημοτικού υπαλλήλου για 22 χρόνια.
Προσλήφθηκα το 1991 στην τότε κοινότητα Καλυθιών ως γενικός επιστάτης όπου και παρέμεινα εκεί μέχρι την αλλαγή σε Καποδιστριακό Δήμο ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.
Η αλλαγή αυτή με μετάταξε σε επόπτη καθαριότητας όλου του δήμου όπου και παρέμεινα έως το τέλος του 2012 που υπέβαλα την παραίτηση μου λόγω συνταξιοδότησης.
Επειδή αγαπώ τον τόπο μου και πιστεύω ότι μπορώ λόγο της εμπειρίας μου να προσφέρω ακόμα πολλά από άλλη ιδιότητα ζητώ την στήριξη σας ψηφίζοντας με στην Δημοτική Κοινότητα Καλυθιών με τον συνδυασμό
Ροδιακή Δημιουργία (ΡΟΔΗ) με υποψήφιο δήμαρχο τον ΧΑΤΖΗ  ΧΑΤΖΗΕΥΘΙΜΙΟΥ.
Σας ευχαριστώ πολύ

Γιώργος Καβουσανάκης

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...