8 Ιαν 2015

Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!


Την απόφαση να εκτεθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή πήρε ο οδοντίατρος Στάθης Μανουσάκης. Ο νεαρός ιατρός κατάγεται από την Ιστριο και τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις Καλυθιές "φροντίζοντας" την στοματική υγιεινή των κατοίκων στο οδοντιατρείο που διατηρεί κοντά στην πλατεία. Ο αγαπητός Στάθης Μανουσάκης ανακοίνωσε την απόφασή του να είναι υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τον συνδυασμό "ΠΟΤΑΜΙ" του Σταύρου Θεοδωράκη στο πλευρό του οποίου τάχθηκε από τις πρώτες εβδομάδες ίδρυσης της πολιτικής κίνησης. 

"Μετά το κάλεσμα του Σταύρου Θεοδωράκη για την συμμετοχή των νέων στα ψηφοδέλτια του κινήματος «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» , με τιμή σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στα Δωδεκάνησα.
Γιατί πιστεύουμε ότι η δύναμη της χώρας είναι οι νέοι,
Γιατί πιστεύουμε σε λογικές λύσεις μακριά από τα άκρα
Γιατί προτεραιότητα μας είναι το τρίπτυχο ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ
Γιατί όλοι μαζί γινόμαστε Ποτάμι……

Μανουσάκης Ι. Ευστάθιος
Χειρουργός Οδοντίατρος
Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"

H ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην κοπή της πίτας της Φιλαρμονικής Καλυθιών που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 3:00μμ στο Πνευματικό Κέντρο της Εκκλησίας Καλυθιών.

20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

1995-2015

ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Αποκλεισμένες από τα χρηματοδοτικά «εργαλεία», όπως και από το σύνολο σχεδόν των μέτρων στήριξης που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση, παραμ...