24 Μαρ 2013

ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΚΟΛ!


Η μηχανή του γκολ που ακούει στο όνομα Μιχάλης Μανιάς ξαναχτύπησε... Το βράδυ του Σαββάτου στο Καυταντζόγλειο Θεσσαλονίκης με γκολ του Καλυθενού επιθετικού ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 τον ιστορικό Ηρακλή και έκανε άλλο ένα βήμα για την άνοδο στην Super League.
O Μανιάς είναι ο παίκτης που οδηγεί τον Απόλλωνα στα μεγάλα σαλόνια...

ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ










Με στόχο την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών "Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ" πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου εκδήλωση στην πλατεία των Καλυθιών με αφορμή τον εορτασμό της ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Τα μικρά παιδιά συμμετείχαν σε έκθεση ζωγραφικής με θέμα τη ΓΗ και το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συμβολικό σβήσιμο των φώτων ως ένα μήνυμα μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας.
Ο κόσμος δεν ήταν αρκετός, δυστυχώς, επειδή ίσως έχουμε μάθει να συμμετέχουμε κυρίως σε διάφορα... πανηγυράκια.
Το περιβάλλον αποτελεί υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ και πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή σε δράσεις υπέρ της προστασίας του.
Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ:
Ενα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήρθατε στην εκδήλωσή μας και κυρίως στα παιδάκια όλα, που κάνανε όλη την δουλειά και ομορφήνανε τον χώρο με τις ζωγραφιές τους, στα μαγαζιά όλα του χωριού που στήριξαν και αυτά την προσπάθειά μας και έσβησαν όλα τα φώτα, στον αντιδήμαρχο Δώρο Κωνσταντίνου, στον τοπικό μας σύμβουλο Μιχάλη Σταυρή και στον Σάκη Πολυχρόνη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ και στον Τάκη Βαμβακίδη που ήταν κοντά μας και μας στήριξε, στον πρόεδρο του Φάρου και στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων μας που παρευρέθησαν!

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...