18 Φεβ 2012

ΕΠΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ







Απίστευτη νίκη-ανατροπή πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόλλων με 3-2 επί του Ακουσιλάου. Η ομάδα μας αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο 2-0 τελικά πανηγύρισε την ανατροπή πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης με εκτέλεση πέναλτι στο 90!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων που αγωνίστηκε με ελλείψεις στην άμυνα, ήταν κακός όπως και στα Μάσσαρι με αποτέλεσμα ο Ακουσίλαος να πετύχει δύο γκολ και να αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα νίκης. Η ομάδα μας δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να δέχεται εύκολα επιθέσεις αλλά και να μην μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία.
Στην επανάληψη ο Απόλλων εμφανίστηκε βελτιωμένος, ευτύχησε να μειώσει σε 2-1 σχετικά νωρίς (στο 49΄ με πλασέ του Μαυρομούστακου), έκανε ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά η λύτρωση ήρθε στο φινάλε.
Στο 85' ο νεαρός Δεληγιάννης (Κεϊτά) με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-2 και πανηγύρισε με... κωλοτούμπα!
Στο 90' μετά από μπαλιά του Μαυρομούστακου ο Αρχοντούλης μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε, καθαρά, από τον τερματοφύλακα του Ακουσιλάου. Το πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής Κατσιδώνης,εκτέλεσε ο Μαυρομούστακος και έδωσε τη νίκη στην Απολλωνάρα...
Ο Απόλλων έπαιξε με τους: Καραγιάννη, Στάθη (65' Μουτσοντέμι), Αλαχούζο, Εραλντ, Φυλακούρη, Συμεωνίδη, Αρχοντούλη, Δημητρά (91' Κεπέρης), Καντιμοίρη, Μαυρομούστακο.
* Η διοίκηση έχει πολλά παράπονα εξαιτίας της μικρής προσέλευσης κόσμου στις εξέδρες. Οπως έλεγαν "η ομάδα αξίζει και πρέπει να στηριχθεί περισσότερο από τους Καλυθενούς, όχι μόνο στα λόγια".
* Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Απόλλωνα εξέφρασαν έντονα παράπονα για την κριτική (και κάποιες βρισιές) που δέχθηκαν όσο ήταν πίσω στο σκορ. "Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, έχουν την ομάδα στη 2η θέση της βαθμολογίας και είναι απαράδεκτο να τους βρίζουν οι φίλαθλοι. Ακόμα και στις στιγμές που δεν παίζουμε καλά χρειαζόμαστε στήριξη και όχι κακή κριτική", έλεγαν χαρακτηριστικά στ' αποδυτήρια.
* Οι παίκτες του Απόλλωνα, λόγω αποκριάς αγωνίστηκαν με κόκκινα βαμμένα μαλλιά κάτι που προκάλεσε εντύπωση. Την παράσταση έκλεψε ο Γιάννης Αρχοντούλης που λόγω έλλειψης μαλλιών έβαψε κόκκινο το... μούσι του!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...