7 Δεκ 2009

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

rodou lindou from KOSMOS TELEVISION DODECANESE on Vimeo.



Ρεπορτάζ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΣΜΟΣ
Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των οδηγών που χρησιμοποιούν την Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου για να φτάσουν στον προορισμό τους. Οι εργασίες συνεχίζονται με ρυθμούς χελώνας δοκιμάζοντας τα νεύρα των οδηγών, ενώ τις ώρες αιχμής δημιουργούνται ουρές εκατοντάδων μέτρων. Ταυτόχρονα η έλλειψη φωτισμού τις βραδινές ώρες, εγκυμονεί κινδύνους για τους οδηγούς κυρίως των δικύκλων καθώς η ορατότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ φύλλο 134


Κυκλοφορεί το πρωί της Τρίτης η νέα έκδοση της τοπικής εφημερίδας Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ στα περίπτερα σε Καλυθιές, Φαληράκι, Κοσκινού, Ψίνθο.

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ



Και... ξαφνικά η άχαρη πλατεία μας (ή σταυροδρόμι αυτοκινήτων) πήρε μορφή που θυμίζει Χριστούγεννα. Οι υπάλληλοι του δήμου, με μικρό κόστος, δημιούργησαν φάτνη στο χώρο της αυλής της καφετέριας ΠΙΑΤΣΑ που παραχώρησαν οι ιδιοκτήτες. Σε συνδυασμό με το καραβάκι που στολήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, το χωριό μας μπαίνει στο πνέυμα των ημερών. Θα ακολουθήσει στόλισμα δέντρου και διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής στις 20 Δεκεμβρίου.

"ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ" ΔΙΑΛΟΓΟΙ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...