7 Ιαν 2015

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΑΣ


To οχηματαγωγό Sea Aeolis βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες "δεμένο" στον κόλπο Φαληρακίου και το κόκκινο χρώμα του προσελκύει το ενδιαφέρον και τις απορίες όσων κινούνται παραλιακά επί της λεωφόρου Καλλιθέας. Το πλοίο ανήκει στην ελληνικών συμφερόντων εταιρεία Mccl με έδρα των Πειραιά και επί το πλείστον εκτελεί δρομολόγια μεταφοράς εμπορευμάτων από λιμάνια της Μεσογείου σε χώρες της Αφρικής (Λιβύη, Τυνησία, Αίγυπτος) και της Μέσης Ανατολής (Ισραήλ, Τουρκία, Βυρηττός).
Περισσότερες πληροφορίες για το πλοίο στην ιστοσελίδα της εταιρείας mccl.gr 

O ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ ΦΑΛΗΡΑΚΙ-ΚΑΛΥΘΙΕΣ





Παρά το τσουχτερό κρύο (6 βαθμοί στον αέρα) οκτώ νεαρά παιδιά βούτηξαν το πρωί των Θεοφανείων στη θάλασσα του Φαληρακίου κατά τη διαδικασία αγιασμού τον υδάτων από τον Πατήρ Γεώργιο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου.
Τον σταυρό ανέσυρε από τα παγωμένα νερά ο Γιώργος Γεωργάς της οικογένειας που διαχειρίζεται τα ξενοδοχεία Apollo Beach και Apollo Blue.




Νωρίτερα στις Καλυθιές, παρουσία δεκάδων πιστών, τελέστη ο αγιασμός των υδάτων στην κάτω βρύση που βρίσκεται στο ξεκίνημα της σκάλας που οδηγεί στην εκκλησία του χωριού.
* Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Τσαμπίκο Χατζηδιάκο, 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...