11 Δεκ 2012

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ


ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!



Για όλους εκείνους που κατοικούν μακριά από τον τόπο καταγωγής τους... 

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ


     
 Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές  του Α.Σ. Απόλλων Καλυθιών εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στο επιτυχημένο πάρτυ που διοργανώσαμε το Σάββατο 08.12.2012 στο μπάρ Art στο Φαληράκι δείχνοντας έτσι τη συμπαράστασή τους στο έργο μας.
       Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Γκοτσίδη Ανδρέα, ιδιοκτήτη του μπάρ Art για την ευγενική χορηγία του καταστήματός του για τη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής.
       Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κ. Γαλατά Αναστάσιο (ΟΒΕΛΙΞ), για την ευγενική χορηγία του να παραθέσει γεύμα στο τμήμα junior της ακαδημίας μας την προηγούμενη Κυριακή (φωτογραφία).

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ




Από το adespoto.gr
Μία όμορφη κατάληξη είχε τελικά μία εγκατάλειψη σκύλου στην περιοχή Καλυθιές στη Ρόδο. Ένα πιτ μπουλ βρέθηκε δεμένο στα κάγκελα του 1ου δημοτικού σχολείου και δίπλα του μία τσάντα με τα...πράγματα του. Κάποιος προφανέστατα το είχε και το εγκατέλειψε με την συνήθη -ανεύθυνη- νοοτροπία ''θα το αφήσω στο σχολείο που έχει πολλά παιδιά, κάποιος θα το πάρει''.
Φιλόζωοι εθελοντές τον πήραν για φιλοξενία και θυμήθηκαν αγγελία από το καλοκαίρι για απώλεια 2 σκύλων ράτσας πιτ μπουλ.
Επικοινώνησαν με τους ανθρώπους που είχαν χάσει τα δύο σκυλιά πριν 6 μήνες και πήγαν άμεσα από την πόλη της Ρόδου στο χωριό  που βρισκόταν το σκυλί.
Η αντίδραση του σκύλου ανατριχιαστικά συγκινητική: κατουρήθηκε πάνω του απ τη χαρά του!
Δίποδοι μπαμπάς και μαμά και τετράποδος ξανά μαζί, μετά από 6 μήνες!
Προφανώς όταν τα σκυλιά χάθηκαν κάποιος βρήκε τον καφέ Blade και τον κράτησε για δικό του αλλά τον παράτησε τώρα που ίσως τα πράγματα για τη συντήρηση του δυσκόλεψαν!
Το δεύτερο πιτ μπουλ, αρσενικό, λευκό, με άκοπα αυτιά ακόμα αγνοείται.
Οι άνθρωποι που νοιάστηκαν και κάλεσαν την φιλοζωϊκή Lucky Paws, οι άνθρωποι που νοιάστηκαν και τον φιλοξένησαν, οι άνθρωποι που αναζήτησαν τις αγγελίες και τους ιδιοκτήτες...υπερίσχυσαν των πονηρών που έκλεψαν ή βρήκαν το σκύλο στο δρόμο και δεν προσπάθησαν να βρουν τον ιδιοκτήτη...
Ο Blade θα περάσει τέλεια Χριστούγεννα χάρη στην ανθρωπιά που επιμένει να υπερισχύει έναντι των πονηρών και κακών!



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου στο Φαληράκι αναλαμβάνει πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να δοθούν σε συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Για το σκοπό αυτό συγκεντρώνονται είδη ρουχισμού, αλλά και τρόφιμα. Επίσης θα δοθεί βοήθεια και σε ορισμένες άπορες πολύτεκνες οικογένειες που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Για την περίπτωση αυτή εκτός από τρόφιμα και ρουχισμό μπορούν να δοθούν και παιχνίδια. 
Η συγκέντρωση αλλά και η διανομή των ειδών γίνεται στο πνευματικό κέντρο του Ναού καθημερινά από το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


xxtvgr on livestream.com. Broadcast Live Free

Παρακολουθείστε την εκπομπή του xxsports.gr για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
Φάσεις και γκολ από όλα τα γήπεδα. Διαιτητική ανάλυση των φάσεων από τον καθηγητή διαιτησίας Δημήτρη Κάπρο. Προσκεκλημένος ο πρώην Πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών και νυν Αντιδήμαρχος Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου. Μίλησε για τα έργα υποδομής, τη φάση στην οποία βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο Φαληρακίου και τόνισε ότι το θέμα ονομασίας θα απασχολήσει προσεχώς τα τοπικά συμβούλια της Ενότητας Καλλιθέας. Τιμητική εμφάνιση του πρώην Δημάρχου Καλλιθέας Γιάννη Ιατρίδη που έκανε απολογισμό έργου.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...