18 Σεπ 2011

ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ, ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!!!




Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Απόλλωνα Καλυθιών στο φετινό πρωτάθλημα της Α' Δωδεκανήσου. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας με 3-0 στον Αρχάγγελο, το Σάββατο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής η ομάδα μας συνέτριψε στο γήπεδο Καλυθιών 5-0 τον Ηρακλή Μαριτσών. Ο Απόλλων ήταν απολαυστικός και έπαιξε μπάλα υψηλού επιπέδου. Στην επίθεση οι Αρχοντούλης, Μαυρομούστακος, Μουτσοντέμι "έκρυψαν το τόπι" και πέρα από τα πέντε τέρματα δημιούργησαν πολλές άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ. Η αμυντική γραμμή με τους Κίτσο, Συμεωνίδη, Φυλακούρη, Χατζηγεωργίου, Αλαχούζο δεν επέτρεψε στους παίκτες του Ηρακλή να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του Καραγιάννη.
Ετσι στα δύο πρώτα παιχνίδια το συνολικό σκορ είναι 8-0 για τον Απόλλωνα!
Για την ιστορία τα γκολ του Απόλλωνα πέτυχαν οι:
25' Αρχοντούλης 1-0
45' Μουτσοντέμι 2-0
54' Μαυρομούστακος 3-0
61' Μαυρομούστακος (πεν.) 4-0
86' Μουτσοντέμι 5-0
Η σύνθεση: Καραγιάννης, Φυλακούρης, Αλαχούζος, Κίτσος, Συμεωνίδης(68' Στέργος Σταυρής), Χατζηγεωργίου, Πλύγκος (65' Γενημαχλελής), Μουτσοντέμι, Κεπέρης(78' Μπρισνόβαλης), Μαυρομούστακος, Αρχοντούλης.

Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση έκανε ακόμα ένα μπαμ αφού συμφώνησε με τον Γιώργο Καντιμοίρη που μετά από μία δεκαετία παρουσίας στις επαγγελματικές κατηγορίες επιστρέφει στην ομάδα του χωριού του. Πλέον ο Απόλλων γίνεται πανίσχυρος και βάζει πλώρη για ψηλά.
* Μόνο αρνητικό στοιχείο από το παιχνίδι του Σαββάτου η απουσία του κόσμου. Δεν είναι δυνατόν σε εντός έδρας παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι να είναι περισσότεροι από τους φίλους του Απόλλωνα. Ας σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου στο γήπεδο Καλυθιών.
* Οι φωτογραφίες του αγώνα είναι της Σοφίας Κασιώτη.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...