4 Μαΐ 2013

ΕΝΑΣ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ


Στην όμορφη Ρόδο επέλεξε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα ο έκπτωτος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το βράδυ της M. Παρασκευής βρέθηκε στο Φαληράκι και παρακολούθησε μαζί με τους πιστούς την περιφορά του επιταφίου. Το πρωί του Μ. Σαββάτου βρέθηκε ξανά στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου όπου δέχθηκε το Θεία Κοινωνία.
Ο Ψωμιάδης που έγινε γνωστός για τα... σώου του στις τηλεοράσεις (από εμφανίσεις με μάσκα ζορό μέχρι τραγουδιστικές επιδείξεις) με οριστικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου κρίθηκε έκπτωτος από τα αξιώματά του για εμπλοκή σε ύποπτες αποφάσεις.
Μία αναζήτηση στο google γράφοντας "Ψωμιάδης, σκάνδαλα, δικαστικές αποφάσεις" φανερώνει τον βίο και την πολιτεία του στον πολιτικό στίβο.
Εδώ στη Ρόδο, ακόμη, οι πολιτικοί που πλήγωσαν τον δημόσιο βίο αντιμετωπίζονται με "ευγένεια" και μπορούν άνετα να κυκλοφορούν ανάμεσα στον κόσμο.  

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ!


Τους υψηλούς του στόχους που φτάνουν σε διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου αποκαλύπτει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τοπική εφημερίδα Η ΠΡΟΟΔΟΣ του Μ. Σαββάτου ο πρωταθλητής στίβου στις ταχύτητες Γιάννης Λογοθέτης.

ΑΝΟΙΓΕΙ "ΦΤΕΡΑ" Ο ΣΟΥΠΕΡ ΣΚΟΡΕΡ


Αποκαλυπτικό δημοσίευμα στην αθλητική εφημερίδα Sportday του Μ. Σαββάτου για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Μιχάλη Μανιά.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...