15 Νοε 2008

ΓΝΩΡΙΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ



Δέκα αγωνιστικές συμπληρώθηκαν σήμερα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας και τα πράγματα κύλησαν με τον γνώριμο ρυθμό.

Ο Ερμής πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του (4-0 τον Αστέρα Μασσάρων) και διατηρήθηκε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Ερμής σε 8 ημέρες πανηγύρισε τρεις νίκες (με Απόλλων, με Αγιο Γεώργιο στο Κύπελλο και με Αστέρα Μασσάρων) δείχνοντας την ποιότητά του σαν ομάδα. Τα γκολ σήμερα πέτυχαν οι Βασιλόπουλος, Μανέττας (2), Παπαδόπουλος (αυτογκολ). Ο Ερμής αγωνίστηκε με πολλά νέα πρόσωπα (μπήκε ως αλλαγή και ο νεαρός Γιώργος Κυριαζής) στην ενδεκάδα ενώ για πρώτη φορά κάτω από τα γκολπόστ κάθηκε ο Μιχάλης Χατζηνικόλας. Αν το προσεχές Σάββατο στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Αστέρα Παστίδας (γήπεδο Ψίνθου) αποφύγει την ήττα όλα θα είναι ανοικτά, ακόμη και για τις πρώτες θέσεις.

Από την άλλη ο Απόλλων ηττήθηκε και στη Μαλώνα με 2-0 (στο πρώτο ημίχρονο και τα δύο τέρματα) και έδειξε για άλλη μία φορά τις μεγάλες αδυναμίες του. Με μόλις τρεις βαθμούς συγκομιδή (εφτά ήττες και τρεις ισοπαλίες με Αναγέννηση, Απόλλωνα και Ομόνοια Γενναδίου) δεν μπορεί να ελπίζει μόνο σε θαύμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Απόλλων για να παραμείνει θα πρέπει να εύχεται να μην υποβιβαστεί από το Περιφερειακό ο Διαγόρας Βατίου, αλλά και να καταφέρει να περάσει στη βαθμολογία τουλάχιστον τον Διγενή Κοσκινού (έχει 4 βαθμούς). Ο Απόλλων προσπάθησε να απειλήσει στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να κάνει κάτι το ιδιαίτερο.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ




Με αφορμή τις εργασίες για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο Φαληράκι, ας κάνουμε μία γνωριμία με τις ομάδες μπάσκετ της περιοχής μας.

Πρόκεται για την Καλλιθέα (προήλθε με συγνώνευση Διγενή - Σταυρού) που αγωνίζεται στην Α' τοπική κατηγορία (με τις λευκές εμφανίσεις) και πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό των πλέι οφ, και τον Σταυρό Καλυθιών (με τις μπλε εμφανίσεις)που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας.

Ουσιαστικά πρόκειται για αδελφικά σωματεία την ευθύνη των οποίων έχει ο Νίκος Κιόττος.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...