5 Απρ 2009

ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ





Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη ερμήνευσαν τα μέλη της γυναικείας χορωδίας Καλυθιών μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας σε αίθουσα της εκκλησίας Καλυθιών σήμερα το πρωί.
Υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Γιώργου Μαλωίνα τα μέλη της χορωδίας παρουσίασαν τις μελωδίες του μεγάλου Έλληνα συνθέτη. Τα τραγούδια επέλεξε ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Καρίκης που συμμετέχει στη χορωδία παίζοντας ακορντεόν.
Πριν από κάθε τραγούδι ο κ. Κυριάκος Βασιλάκης έκανε μικρή ανάλυση του περιεχόμενου.
Στην κατάμεστη αίθουσα έδωσαν το παρών περίπου 100 άτομα που χειροκρότησαν τη γυναικεία χορωδία.
Τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη θα παρουσιαστούν και την προσεχή Κυριακή 12 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων) στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου Φαληρακίου όπου το παρών θα δώσει και ο Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος αφού θα προηγηθεί τρισάγιο στη μνήμη του πατήρ Βαγιανού.
Την προσεχή Κυριακή θα γίνουν και τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτιρίου της Εμπορικής Τράπεζας, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου.
* Να σημειωθεί ότι προγραμματίζεται παρουσία της γυναικείας χορωδίας Καλλιθέας με τα έργα του Μίκη Θεοδωράκη και στο χώρο των Πηγών Καλλιθέας.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...