28 Οκτ 2010

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΣ!


Με πολύ χιούμορ, νέοι του χωριού μας, δημιούργησαν ένα βιντεάκι που έχει αναφορά στους υποψήφιους των προσεχών εκλογών. Απολαύστε το και γελάστε με τη ψυχή σας!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ















Σήμερα, μετά την παρέλαση έγινε ο αγιασμός του 2ου δημοτικού σχολείου Καλυθιών που το πρωί της Δευτέρας θα ανοίξει τις πόρτες του και θα υποδεχθεί τους πρώτους μαθητές. Ο πρώτος διευθυντής του νέου σχολείου Σωτήρης Συμιακός το χαρακτήρισε ως "το καλύτερο σχολικό κτίριο στα Δωδεκάνησα", ενώ ο δήμαρχος κ. Ιατρίδης μίλησε για τις δυσκολίες μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.
Ηταν μία ιστορική ημέρα για τον τόπο μας καθώς παραδίδεται, προς χρήση, στη νέα γενιά ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα.
Από τις συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης η μικρή ομιλία του σεβάσμιου Πατήρ Σέργιου (Παπαστέργος).

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ









Παρά τα τερτίπια του καιρού (καταιγίδα στις 9.00 το πρωί, λιακάδα στις 10.00 το πρωί) η παρέλαση των μαθητών για την 28η Οκτωβρίου έγινε και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο απέναντι από τα γραφεία της ΔΕΥΑΚ. Ηταν ο τελευταίος εορτασμός εθνικής επετείου για το δήμο Καλλιθέας που από την 1η Ιανουαρίου εντάσσεται στο νέο ενιαίο δήμο Ρόδου. Για πρώτη φορά έκαναν παρέλαση και μαθητές του νέου 2ου δημοτικού σχολείου Καλυθιών.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...