28 Νοε 2009

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Η αγωνιστική κατρακύλα του Απόλλωνα Καλυθιών συνεχίστηκε και σήμερα με την εντός έδρας ήττα 1-0 από την ΑΕ Κατταβιάς. Η αγαπημένη μας ομάδα πραγματοποίησε άλλη μία κακή εμφάνιση και πλέον είναι φανερό ότι το έμψυχο υλικό είναι λίγο για τον στόχο της ανόδου στην Α' κατηγορία.
Ο Απόλλων πίεσε στα πρώτα 15', είχε σουτ στο δοκάρι με τον Κισσανάκη, ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυντικού, αλλά στην συνέχεια οι φάσεις που δημιούργησε ήταν ελάχιστες.
Η Κατταβιά ήταν καλή στις αντεπιθέσεις και πέτυχε το γκολ της νίκης στο 50' εκμεταλλευόμενη τραγικό λάθος της άμυνας του Απόλλωνα.
Το παιχνίδι τελείωσε με τρεις κόκκινες, δύο για τον Απόλλωνα (Θάνος για εξύβριση, Κόκα για κτύπημα σε αντίπαλο) και μία για την Κατταβιά.
Η σύνθεση του Απόλλωνα: Κούτρης, Μοσχιδιού, Σ. Κώστας (70' Χατζηδημητρίου), Ηλίας (75' Γ. Βιτσέντζος), Τσοπάνογλου, Κόκα, Κυριαζής, Κοσμάς, Μπρισνόβαλης, Λαζαρίδης, Κισσανάκης (70' Θάνος).
* Το παιχνίδι διεξήχθη υπό το φως των προβολέων.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...