20 Νοε 2011

ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ





Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο επί 70' ο Απόλλων Καλυθιών νίκησε, σχετικά εύκολα 2-0 τον Εθνικό Αρχίπολης και επέστρεψε στην πρώτη θέση χωρίς συγκάτοικο.
Η ομάδα μας έδειξε σήμερα να έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση αφού δεν επηρεάστηκε από το το ντέρμπι της περασμένης Πέμπτης κόντρα στον ΑΟ Δικαίου.
Επίσης ο Απόλλων δεν επηρεάστηκε από την απουσία του τραυματία Γιάννη Αρχοντούλη.
Η αμυντική τετράδα Κίτσος, Φυλακούρης, Χαζτηγεωργίου, Πλίγκος ήταν εξαιρετική και δεν επέτρεψε να απειληθεί η εστία του Καραγιάννη. Στο κέντρο και την επίθεση ο Απόλλων σήμερα είχε εμπνεύσεις κάτι που ικανοποίηση τους φίλους του. Η ομάδα ολοκλήρωσε μία σειρά δύσκολων αγώνων και σίγουρα ότι βρίσκεται στην κορυφή αποτελεί επιτυχία. Το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο και ο Απόλλων μπορεί να παραμείνει ψηλά.
Ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας χρησιμοποίησε τους: Καραγιάννη, Φυλακούρη, Κίτσο, Συμεωνίδη(84΄Αλαχούζος), Χατζηγεωργίου, Πλύγκο, Μουτσοντέμι, Καντιμοίρη, Μαυρομούστακος(64΄Σταυρή),Δημητράς, Ορφανός(79΄Δεληγιάννη γνωστός και ως Κεϊτά).

* Βίντεο από το xxsports.gr

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΠΡΟΟΔΟΣ
Σφόδρα δυσαρεστημένος είναι ο κ. Κουσουρνάς με τον χωρικό αντιδήμαρχο Καλλιθέας Δώρο Κωνσταντίνου ο οποίος ενεργεί χωρίς να τον ενημερώνει αλλά και με την εν γένει στάση και συμπεριφορά του δημιουργεί προβλήματα στη δημοτική αρχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο δήμαρχος τα έχει μαζεμένα για τον κ. Κωνσταντίνου και όπως εκμυστηρεύτηκε σε στενούς συνεργάτες δεν πρόκειται να του επιτρέψει να συνεχίζει να λειτουργεί αυτοβούλως και να εκθέτει τον ίδιο και την παράταξη του. Ως γνωστό ο χωρικός αντιδήμαρχος πήρε την πρωτοβουλία και υπέγραψε την βεβαίωση ότι η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη δεν πληρωνόταν ως υπάλληλός του όταν ήταν στην πρώην κοινότητα Καλλυθιών μετά το θόρυβο που ξέσπασε από τις αποκαλύψεις της «ΠΡΟΟΔΟΥ» για τη διαδικασία πρόσληψής της. Αλλά και η στάση που τήρησε στο θέμα της μεταστέγασης των τσιγγάνων στην περιοχή των νέων λατομείων εκφράζοντας την διαφωνία του και όχι μόνο, «τραυμάτισε» την σχέση του με τον δήμαρχο, ο οποίος τότε του διαμήνυσε ότι η δημοτική αρχή δεν εκβιάζεται.
Πριν καλά –καλά καταλαγιάσει ο θόρυβος από τις παραπάνω ενέργειες του, ο κ. Κωνσταντίνου ξαναχτύπησε. Αυτή την φορά απέστειλε επιστολή στον κ. Κουσουρνά με την οποία του υποδεικνύει να αναλάβει πρωτοβουλία για την υποβολή προσφυγών όπως έκαναν άλλοι δήμαρχοι της χώρας μας ,για λογαριασμό των θιγόμενων πολιτών από την επιβολή του έκτακτου ειδικού τέλους στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, μέσω της νομικής υπηρεσίας του δήμου και μάλιστα να τις στηρίξει καταθέτοντας ως μάρτυρας στη διαδικασία. Η επιστολή και οι υποδείξεις του κ. Κωνσταντίνου φαίνεται ότι ενόχλησαν τον δήμαρχο που δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του στους στενούς συνεργάτες τους στους οποίους είπε χαρακτηριστικά «έχουν γνώση οι φύλακες».

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

  Πανελλήνια διάκριση του 2ου Δ.Σ. Καλυθιών στον μαθητικό διαγωνισμό σχολικής εφημερίδας, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός “ΟΡΙΖΟΝΤ...