11 Ιουν 2008

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ!



Εσείς όλοι που μένετε μακριά από το χωριό ή είστε τόσο πολυάσχολοι που δεν περνάτε ούτε για βόλτα θα πρέπει να ξέρετε ότι ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του πρώτου πεζόδρομου στην πλατεία (ένα κομμάτι μέχρι το Πευκάκι). Θα στρωθούν μέχρι και μάρμαρα, θα υπάρχουν και παγκάκια, αλλά και πέργκολες για προστασία από την βροχή και τον ήλιο. Χλιδή!
Το δύσκολο θα είναι να εφαρμοστούν στην πράξη οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προβλέπουν μονοδρόμηση όλων των δρόμων που οδηγούν στην πλατεία, αλλά και να υπάρχει σεβασμός στην στάθμευση που θα επιτρέπεται μόνο σε συγκεκριμένα σημεία και όχι όπου γουστάρει ο καθένας.
Βέβαια με τον πεζόδρομο θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα όπως η διαδρομή προς το νεκροταφείο (κηδείες και επιτάφιος) αλλά και οι παρελάσεις. Σύντομα θα κατασκευαστεί στην αυλή του δημαρχείου νέο ηρώο για την κατάθεση στεφάνων στις επίσημες εορτές και αυτό που είναι απέναντι από το παλιό κοινοτικό κατάστημα θα μετατραπεί σε στάση με σκέπαστρο.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...