2 Οκτ 2009

Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ


Στον αστερισμό της μπανάνας ζει τις τελευταίες ώρες η πολιτική ζωή του τόπου μας. Το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλλιθέας Γιάννης Φλεβάρης απέστειλε με τη δημοτική αστυνομία επιστολή στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιώργο Κώστα για τα όσα συνέβησαν στην τελευταία επεισοδιακή συνεδρίαση. Ο γιατρός Γιώργος Κώστας αντέδρασε επιστρέφοντας, επίσης με τη δημοτική αστυνομία, στο δικηγόρο Γιάννη Φλεβάρη μία χαρτοσακούλα με μπανάνα και με την σημείωση "με πολύ αγάπη για τις Σερλοκχομικές διαθέσεις σου. Επί της ουσίας δεν απαντάς".
Η χαρτοσακούλα και η μπανάνα αποκαλύπτονται στο blog.
Η συνέχεια των όσων κωμικοτραγικών συμβαίνουν στην πολιτική μας αναμένεται...

Επεξηγηματική Επιστολή από τον κ. Γιώργο Κώστα

Επειδή αρκετός λόγος γίνεται για το ευγενές φρούτο αναλαμβάνω την ευθύνη να εξηγήσω, ότι επρόκειτο για πολιτική διαμαρτυρία για την μετατροπή της δημοτικής Αστυνομίας σε κλητήρες. Η επιστολή ήταν ήδη δημοσιευμένη στον τύπο και επομένως γνωστή.
Όσο αφορά την επιλογή του φρούτου σημειώνω:
Μπανάνα φρούτο που δεν ευδοκιμεί στην Μπανανία αλλά και στον τόπο μας.
Μπανάνα, ευγενές φρούτο. Επομένως συμβατό σαν δώρο σε προύχοντα και δη σε εκκολαπτόμενο σωτήρα του τόπου.
Μπανάνα φρούτο το οποίο προτιμούν οι μαϊμούδες οποιουδήποτε είδους.
Μπανάνα, πλούσια σε θερμίδες βοηθά τα παιδιά να ψηλώσουν, την ίδια δράση έχει και στους πολιτικούς.
Μπανάνα φρούτο πλούσιο σε σάκχαρα βοηθά την μνήμη των παιδιών και των πολιτικών που ξεχνούν τα ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντήσουν .
Μπανάνα φρούτο που δίδει ενέργεια στα μικρά και βοηθά εκκολαπτόμενους δημάρχους να τρέχουν στη ανεύρεση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
Μπανάνα φρούτο το οποίο δίνουν οι μητέρες στα παιδιά για να έχουν καλή επίδοση στο σχολείο, βοηθά στη γραφή καλών εκθέσεων ιδεών. Αποτέλεσμα να εισπράττουν την επιβράβευση των Δασκάλων τους και οι επίδοξοι Δήμαρχοι την εύνοια των (πολιτικών) πατεράδων, μέχρι να γίνουν και αυτοί κατ’ ομοίωση .
Μπανάνα χρησιμοποιείτε στη διαφήμιση, 11880, και βοηθά όσους μετατρέπονται σε Σερλοκ Χωλμς αναζητώντας πληροφορίες για επιστολογράφους.
Τέλος
Η μπανάνα είναι καθαρό φρούτο και όχι φρουτοσαλάτα όπως οι απαντήσεις που λαμβάνουμε στα ερωτήματα μας. Περιμένουμε καθαρές απαντήσεις. Διαφορετικά σε γελοίες απαντήσεις θα απαντάμε απ’ εδώ και στο εξής με αντίστοιχες της μπανάνας δράσεις.
ΥΓ: Στο διακυβερνητικό σκάνδαλο του Βατοποαιδίου το ελληνικό κράτος έδωσε φιλέτα του δημοσίου και πήρε χρυσόψαρα της Βιστονίδας.
Στο δήμο δίνουμε φιλέτο στο Τσαΐρι και δεν παίρνουμε ούτε λέπι…. Δίνουμε παραλίες στους ξενοδόχους και εισπράττουμε ψίχουλα… Λειτουργούν στον δήμο λατομεία και εισπράττουμε ….παπΑρείω .
Αυτά για όσους δεν κατάλαβαν την εμμονή μας στα περιουσιακά θέματα του δήμου.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ




ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ








Πέρα από την πολιτική αντιπαράθεση, σήμερα ζήσαμε μία σημαντική στιγμή για το χωριό μας. Εγινε η θεμελίωση ενός σημαντικότατου έργου που όμοιό του δεν υπάρχει στα Δωδεκάνησα. Το νέο κλειστό γυμναστήριο καθημερινά βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του και αν όλα πάνε καλά θα παραδοθεί προς χρήση τον Οκτώβριο (Νοέμβριο) του 2010. Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αγαίου δεσμεύτηκε σήμερα ότι όλο το ποσό (7,5 εκ. ευρώ) είναι εξασφαλισμένο από κονδύλια του ΘΗΣΕΑ 2.
Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Καλλιθέας Γιάννης Ιατρίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Φλεβάρης, ο αντιδήμαρχος Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τσαμπίκος Αϊβάζης, Γιώργος Κωβαίος, Λευτέρης Παπαελευθερίου, Γιώργος Σαρίκας, Βασίλης Κωστομοίρης, οι υποψήφιοι βουλευτές Τάσος Καραμάριος, Μίκα Ιατρίδη, ο δήμαρχος Ροδίων Χατζής Χατζηευθυμίου, ο αντιδήμαρχος Ροδίων κ. Ταρασλιάς, αστυνομικές - στρατιωτικές αρχές, υπάλληλοι του δήμου Καλλιθέας και λίγοι (δυστυχώς) δημότες.
Τον Οκτώβριο θα έρθει η μεταλική στέγη που η τοποθέτησή της αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το Νοέμβριο.
Καλορίζικο, να το χαιρόμαστε και σύντομα ολοκληρωμένο.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...