11 Μαρ 2008

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ




Τα Χριστούγεννα το χωριό μας ήταν "νεκρό". Ούτε καν ένα δεντράκι στολισμένο. Τις Απόκριες απέκτησε ζωή χάρι στις εκδηλώσεις του ΦΑΡΟΥ και την πρωτοβουλία των πολιτών να γίνει χορός στην πλατεία αμέσως μετά το καρναβάλι. Αυτά τα αυθόρμητα γλέντια είναι τα καλύτερα και τα γουστάρουμε. Αν περιμένουμε τα οργανωμένα του δήμου ζήτω που καήκαμε.
Το καρναβάλι στο Φαληράκι είχε πολύ κόσμο, αλλά για εμάς τους Καλυθενούς δεν είχε "ζεστασια". Ηταν ένα ξενέρωτο πράγμα. Σιγά μην καταλάβαιναν οι επισκέπτες ποιο είναι το καφενείο του Υψηλάντη, ποιος είναι ο Σταύρος ο υδραυλικός, οι μουτσούνες του δημοτικού συμβουλίου και όλοι όσοι συμμετείχαν και ντύθηκαν. Εμείς θέλουμε ένα καρναβάλι στην πλατεία του χωριού μας, ας είναι και μικρότερων διαστάσεων, αρκεί να είμαστε όλοι μαζί και να γλεντάνε. Ενα καρναβάλι με τοπικά θέματα και σάτιρα των δικών μας καταστάσεων.


Ζητάμε μια ευκαιρία να ξαναδούμε την μικρή πλατεία χωρίς αυτοκίνητα.

Υ.Γ. Καλά αυτόν τον παρουσιαστή που τον βρήκαν; Δεν έπαιρνε χαμπάρι τίποτα. Εκτός

τόπου και χρόνου. Μαζί με τη γλάστρα που είχε δίπλα του. Χίλιες φορές καλύτερα να παρουσιάζει ο δικός μας Σταμάτης ή η μοναδική ΟΛΓΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ FACEBOOK

Οσοι είστε χρήστες του internet μπείτε στο www.facebook.com, γίνεται μέλη και ενταχθείτε στo group kalithies. Πραγματικά καλή δουλειά από τον Κωνσταντίνο και τα κορίτσια του.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...