24 Σεπ 2010

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ






Την τρίτη τη φετινή νίκη (πρώτη εντός έδρας) πανηγύρισε το βράδυ της Παρασκευής ο Απόλλων Καλυθιών με 3-1 επί του Ορφέα. Η ομάδα μας, υπό το φως των προβολέων, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο μόνο κατά διαστήματα και κατάφερε να ξεπεράσει την απουσία του σκόρερ Λευτέρη Μαυρομούστακου.
Δύο τέρματα πέτυχε ο Νίκος Σεβδαλής (το 1-0 με πέναλτι και το 3-1 με φάουλ), ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Μιχάλης Κατσιδώνης (το 2-1). Ο Ορφέας χωρίς να κάνει φάσεις κατάφερε στο 60' να ισοφαρίσει σε 1-1 χωρίς όμως να αντέξει στην συνέχεια στην πίεση που του ασκήθηκε.
Με τον Απόλλων έπαιξαν οι: Καραγιάννης, Αλαχούζος, Τσίττας, Μοσχιδιού, Κατσιδώνης, Σ. Σταυρής (Σ. Κυριαζής), Παπαδόπουλος (Αττιτής), Σεβδαλής, Μουτσοντέμι, Μανέττας (Γκεοργκίεφ), Δημητράς.
Η κάμερα του blog κατέγραψε και τα τρία τέρματα της ομάδας μας.
* Πριν το ξεκίνημα του αγώνα ο ομογενής Γιάννης Φωτίου παρέδωσε στον Απόλλωνα την ελληνική σημαία με την οποία έγινε πέρσι παρέλαση στην Βαλτιμόρη Αμερικής όπου κατοικεί. Η σημαία υψώθηκε στον ιστό του γηπέδου και στον αγαπητό Γιάννη δόθηκαν δώρα από τη διοίκηση του Απόλλωνα. Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες. Στο γήπεδο βρέθηκαν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Μανώλης Συμιακός που επίσης κατοικεί στο Οχάιο της Αμερικής, ο τέως πρόεδρος Γιώργος Καραγιάννης (χωρίς μουστάκι) αλλά και ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μαχαιρίδης που πριν τρεις εβδομάδες είχε τροχαίο ατύχημα.

ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ





Αλλο ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε απόψε επί της Ρόδου-Λίνδου στο ύψος του σούπερ μάρκετ ΑΒ. Αυτοκίνητο που βγήκε από το πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ και κατευθυνόταν προς Λίνδο (έκανε την επικίνδυνη αναστροφή) συγκρούστηκε με μηχανή που είχε επίσης κατεύθυνση προς Λίνδο και κινούταν με μεγάλη ταχύτητα. Μετά την σύγκρουση ο οδηγός της μηχανής (από Αρχάγγελο) βρέθηκε στο οδόστρωμα (ευτυχώς φορούσε κράνος) έχοντας σοβαρά τραύματα σε χέρια και πόδια. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα από τ' Αφάντου πήρε τρελή πορεία και κατέληξε στο απέναντι περίπτερο. Ο οδηγός της μηχανής με ασθενοφόρο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.
Το συγκεκριμένο σημείο που ουσιαστικά είναι σταυροδρόμι είναι πολύ επικίνδυνο, ειδικά όταν βγαίνουν οχήματα από το σούπερ μάρκετ με κατεύθυνση προς Αφάντου. Για να μην θρηνήσουμε θύματα θα πρέπει άμεσα να κατασκευαστεί νησίδα στο μέσο του δρόμου.

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ

tlok faliraki from NewsKosmos.com on Vimeo.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΣΜΟΣ

ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ



Στη μοναδική τράπεζα που λειτουργεί στο χωριό μας, την τράπεζα Δωδεκανήσου, τοποθετήθηκε ειδική πόρτα ασφαλείας που λειτουργεί αποτρεπτικά για τους ληστές. Αλλωστε τόσα έχουν γίνει στο νησί, και στην περιοχή μας τους τελευταίους μήνες (ληστείες σε ΕΛΤΑ Καλυθιών και Eurobank στο Φαληράκι).

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ



Χθες βράδυ σε συγκέντρωση μελών της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ ο πρόεδρος της και δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Κυριαζής ανακοίνωσε ότι θα κατέλθει υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές με την παράταξη του Χαράλαμπου Κόκκινου. Ο κ. Κυριαζής ζήτησε στήριξε εξηγώντας τα κέρδη που μπορεί να έχει η περιοχή μας από πιθανή εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου. Σύμφωνα με τον νεότερο, σε ηλικία, δημοτικό σύμβουλο Καλλιθέας ο συνδυασμός του Χαράλαμπου Κόκκινου έχει πιθανότητες νίκης απέναντι στον Γιάννη Μαχαιρίδη αφού τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η σταδιακή παρουσίαση των εκατοντάδων έργων που έγιναν στο Νότιο Αιγαίο όταν Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου ήταν ο Κόκκινος.
Το παρών στην χθεσινή συνάντηση έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κωβαίος που σημείωσε ότι οι εκλογές δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να χαλάσουν τις προσωπικές σχέσεις των υποψηφίων. Ο Κωβαίος θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό Κουσουρνά.
Η υποψηφιότητα του Γιάννη Ιατρίδη ως αντιπεριφερειάρχη δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Καλυθιών το βράδυ της Τετάρτης. * Εγκρίθηκαν οι χώροι συγκέν...