23 Μαρ 2008

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

Σπουδαία νίκη που τον φέρνει κοντά στην άνοδο στην Α' εθνική πέτυχε σήμερα ο Ερμής Καλυθιών με 1-0 στην Σορωνή επί του τοπικού Ευκλή. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 70ο με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Στέργος Σταυρής. Να σημειωθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι μέχρι να κοπάσει ο δυνατός άνεμος.
Πλέον απομένουν δύο παιχνίδια για να ολοκληρωθεί ο 2ος όμιλος της Β΄κατηγορίας και ο Ερμής θα δώσει δύο παιχνίδια στις Καλυθιές κόντρα σε Ασπίδα Σαλάκου και Πολύστρατο Λαέρμων. Με δύο νίκες η άνοδος θα είναι πραγματικότητα ανεξάρτητα τι θα κάνουν οι άλλοι διεκδικητές Δόξα Καρδάμαινας, Ηρακλής Λάρδου και Αναγέννηση Ρόδου. Οπως καταλαβαίνετε στις εξέδρες θα γίνει χαμός.

ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ


Κοντά στους πιστούς των Καλυθιών βρέθηκε σήμερα ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος που μετά τη θεία λειτουργία βρήκε την ευκαιρία να συζητήσει με το δήμαρχο και τα μέλης της εκκλησιασιαστικής επιτροπής το θέμα των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στην εκκλησία μας. Τα χρήματα υπάρχουν (260 χιλ. ευρώ) από την αγορά εκκλησιαστικού οικοπέδου από το δήμο προκειμένου να ανεγερθεί στο Φαληράκι το κλειστό γυμναστήριο.

H... ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ


Γέμισε... εξουσία κάθε είδους σήμερα, από νωρίς το πρωί, το χωριό μας. Στο δημαρχείο για συνάντηση (μάλλον καφεδάκι) με το δημοτικό συμβουλίο εμφανίστηκαν οι υφυπουργοί Εμπορικής Ναυτιλίας και Εξωτερικών κύριοι Καμμένος και Βαληνάκης, ο Νομάρχης Δωδεκανήσου και η γαλάζια "κουστωδία" που τους συνόδευε (στελέχη, πολιτευτής, συνεργάτες, ψηφοφόροι, αστυνομικοί).

Ακουσαν τα αιτήματά μας, είπαν τα δικά τους, χαιρέτησαν τον κόσμο στην εκκλησία και αποχώρησαν. Να είναι καλά να μας ξανάρθουν...

Υ.Γ. Αν μου έρθει όρεξη αργότερα θα γράψω τα πιπεράτα παρασκήνια και τα τραγελαφικά της επίσκεψης. Αν...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, της Διεύθυνσης της Α' Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και της εξέ...